kud u maglu Simoviću Posted May 4 Posted May 4 53 minutes ago, Milošica said: Kakva 4. epizoda The English. Kakva serija, uh uh. pretenciozna praviš zabavu za široke narodne mase, nemoj tu mistifikaciju. kapetan miki u lektiri taj fazon 1
warp Posted May 4 Posted May 4 55 minutes ago, Milošica said: Ne slušajte kumsa. Što ? Jel izbacio neku pesmu ? 1
kud u maglu Simoviću Posted May 5 Posted May 5 gledam šoguna, i posle e01 i e02 uzorka ovo je daleko iznad prosečne produkcijetm preporuka ko 🏠 2
Mil@n Posted May 5 Posted May 5 9 hours ago, Milošica said: Ne slušajte kumsa. 10 hours ago, Milošica said: Kakva 4. epizoda The English. Kakva serija, uh uh. Sticajem okolnosti i ja sam gledao poslednja dva dana, upravo završio. Moglo je to dosta bolje, pogotovu imajući u vidu da je serija vizuelno savršenstvo, kadrovi, kamera, boje, fotografija sve u svemu apsolutno savršenstvo. Sa druge strane malo su se u montaži zaigrali. Priča je na momente nepovezana, likovi i situacije pojavljuju se nasumično, dijalozi konfuzni i previše metaforični i u ostalim stilskim figurama, sve to odaje utisak blage konfuzije, kao da su svašta hteli da spucaju u 6 epizoda pa su u montaži u tih 6 moralli seći sadržaj koji su snimili za 12. Sve u svemu vredi odgledati, ali propuštena prilika da se mako koherentnijom pričom napravi vrhunski uradak u svakom smislu. Ovako ostaje "samo" vizuelni masterpiece. 2
sherman Posted May 5 Posted May 5 (edited) 21 hours ago, kud u maglu Simoviću said: gledam šoguna, i posle e01 i e02 uzorka ovo je daleko iznad prosečne produkcijetm preporuka ko 🏠 dobra je serija, odgledao pre neki dan celu malo mi cak i zao sto nisu vise slupali para u nju, ali i ovako je dobro. koliko je slatka glavna glumica dzizs krajst Edited May 5 by sherman 2
kipo Posted May 5 Posted May 5 52 minutes ago, sherman said: koliko je slatka glavna glumica dzizs krajst Sumiko, pljunuta. Bez andjeoskih grudi 1
ultra plasticni Posted May 6 Posted May 6 3 hours ago, Čutura said: sugar, wtf jel folin karel latentni gej
Amos Posted May 6 Posted May 6 Da li je gledao neko Silo? Dao bih mu šansu ako bi mogao da bude nešto slično originalnom Snowpiercer filmu, ali se plašim da ne bude više kao Snowpiercer serija.
Mil@n Posted May 6 Posted May 6 Just now, Amos said: Da li je gledao neko Silo? Dao bih mu šansu ako bi mogao da bude nešto slično originalnom Snowpiercer filmu, ali se plašim da ne bude više kao Snowpiercer serija. Zanimljivo. Interesantna premisa, sasvim solidno razrađena. Mene držalo.
goofs Posted May 6 Posted May 6 Da da, i mene, sasvim solidan Silo, iščekujemo drugu sezonu. To i Severance su mi trenutne scifi serije za gušt.
Čutura Posted May 6 Posted May 6 3 hours ago, ultra plasticni said: jel folin karel latentni gej hladno, antarktik hladno 1
Recommended Posts