Katikon Posted April 28, 2024 Posted April 28, 2024 Blue lights pandurska, solidno britanski moze da se gleda
makondo Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 19 hours ago, John Coltrane said: Može biti zanimljivo, od lika koji je napravio Blinderse Kažu da je to serija o nastanku novog talasa 80ih u UK. Uglavnom, će gledam. p.s. ima i poezije👀 1
3opge Posted May 1, 2024 Posted May 1, 2024 Black Sails kakva genijalna gusarijada, ovo se retko vidja, neverovatno je kako su uradjene scene s jedrenjacima 2 1
sherman Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 odgledao poslednju sezonu curb your enth, prelepo jebeno ce mi nedostajati Leri Dejvid sad nemam predstavu sta da gledam, a da je dovoljno smesno
Mil@n Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 17 minutes ago, sherman said: gledao sam engleski mislis na americki? Top 3 sitcoma ikad. Ne slušaj Moću, čovek nije u stanju da skonta da je Michael Skot skot samo u seriji, on je to shvatio kao da gleda dokumentarac. 2
sherman Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 aj probacu, mada sam ja mislio da je riki dzervrejz nagori sef ikada
Mil@n Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 10 minutes ago, sherman said: aj probacu, mada sam ja mislio da je riki dzervrejz nagori sef ikada Verovatno i jeste, Majkl Skot je idiot na momente, ali ima i momente koji izvlače najbolje iz njegovog velikog srca i pomalo komplikovanog mozga.
Moća Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 4 hours ago, Mil@n said: Verovatno i jeste, Majkl Skot je idiot na momente, ali ima i momente koji izvlače najbolje iz njegovog velikog srca i pomalo komplikovanog mnogo retardiranog mozga.
kipo Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 Divan je Majkl Skot, neostvaren, neizivljen, nepouzdan, nesiguran, nadobudan.. desio se na poziciji upravljanja. 1
Recommended Posts