April 29, 20241 yr 19 hours ago, John Coltrane said: Može biti zanimljivo, od lika koji je napravio Blinderse Kažu da je to serija o nastanku novog talasa 80ih u UK. Uglavnom, će gledam. p.s. ima i poezije👀
May 1, 20241 yr Black Sails kakva genijalna gusarijada, ovo se retko vidja, neverovatno je kako su uradjene scene s jedrenjacima
May 3, 20241 yr odgledao poslednju sezonu curb your enth, prelepo jebeno ce mi nedostajati Leri Dejvid sad nemam predstavu sta da gledam, a da je dovoljno smesno
May 3, 20241 yr 17 minutes ago, sherman said: gledao sam engleski mislis na americki? Top 3 sitcoma ikad. Ne slušaj Moću, čovek nije u stanju da skonta da je Michael Skot skot samo u seriji, on je to shvatio kao da gleda dokumentarac.
May 3, 20241 yr 10 minutes ago, sherman said: aj probacu, mada sam ja mislio da je riki dzervrejz nagori sef ikada Verovatno i jeste, Majkl Skot je idiot na momente, ali ima i momente koji izvlače najbolje iz njegovog velikog srca i pomalo komplikovanog mozga.
May 3, 20241 yr 4 hours ago, Mil@n said: Verovatno i jeste, Majkl Skot je idiot na momente, ali ima i momente koji izvlače najbolje iz njegovog velikog srca i pomalo komplikovanog mnogo retardiranog mozga.
May 3, 20241 yr Divan je Majkl Skot, neostvaren, neizivljen, nepouzdan, nesiguran, nadobudan.. desio se na poziciji upravljanja.