Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

ne puno zasad, al' se u tih, nekih 5 minuta tet-a-tet-a s oldmanom, tacno oseti neka snazna zanatska tenzija a.k.a. patkometrija, izmedju doticnih, a posto su obojica uvek 120% u karakteru. samo covek da ih zamisli u istoj sceni u nekoj pozorisnoj predstavi, a koja bi vrv izgledala identicno ovako zapisanoj.

Posted
13 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Koliko se Rade pojavljuje?

1kratka epizoda, sumljam™ da ce se jos pojavljivati.

Posted
52 minutes ago, Čutura said:

1kratka epizoda, sumljam™ da ce se jos pojavljivati.

stativa, sad vidim da se pojavljuje u 4 epizode.

Posted

It was confirmed on Sunday 4 November - following the SAS Rogue Heroes finale on BBC One - that it will be returning for season 2

Posted (edited)

Da li je neko gledao drugu sezonu Gangs of London?  Izaslo 17 novembra...

Odgledao 10 minuta S03E01... ovi nisu normalni...

Edited by Milosh76
Posted
9 hours ago, Blojler said:

A Spy Among Friends

miniserija, cold war, MI5 KGB itd, Gaj Pirs i Demijan Luis. Vrlo lepo. 

samo da elaboriram, prica je vrhunska, dijalozi radnja i izgradnja likova i price perfekcija. 

Gaj Pirs odlican kao i uvek kad mu scenario dozvoljava da izgradi sliku dok je Luis izvanredan i jako sveden lik - glumi jako rezervisanog coveka tako da je nekako minimalno odigrana uloga skoro pa neprimetna gestikulacija. 

Dijalog je za uzivanje posebno ljudima koji vole stari English posh speak, toliko postapalica i idioma - kao da gledas Yes Minister ili neku staru epizodu Cooke & Moore-a... 

Osim ovoga, fotografija - kadriranje i postavljanje negative space-a u story tellingu, igranje sa bojama, scenografijom i odecom i toliko sitnica na koje se mislilo samo govori o viziji i trudu da se napravi jedna odlicna serija. 

image.thumb.jpeg.5c692898fe9fe310ba060c3ca8c90b24.jpeg

image.thumb.jpeg.68122ef9ca3d8ab14dc668286d69bd9e.jpeg

image.thumb.jpeg.f7392c89d934f47df8657687969d107f.jpeg

Apsolutna preporuka - vrlo verovatno najbolja serija godine. 

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Conversations with friends

Zasluzuje vise od ocene na imdb, mada nista epohalno. Mislim da su malo fulali casting jer nema bas hemije izmedju glumaca.

Iz ove serije i Normal People deluje mi pogubljeno danasnja mladez i nespremna na all-in. Mada je mozda i zato sto je radjeno po romanima istog autora.

Posted

Slow horses zaista pitka. Ja inace ne mogu gledati 10 epizoda zaredom, dosadi brzo i onda mi smetaju praznine i isprazne tlapnje, ali ovo sam skoro u komadu pogledao prvu i ove dvije zasad. Druga super pocela, ima taj Smajli vajb sa Oldmanom, iako mi smetaju izlivi kretenizma njegovog tima. I Rade sasvim korektan, zasad. Sasvim se uklopa u atmosferu. Ovaj plavusan promasen kasting, kao blijeda krpa na setu.

Posted

Djuricko se pojavljuje u CSI Vegas, ovoj poslednjoj epizodi (od prosle nedelje).

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted
Kakav sad CSI, jesu i to oživeli? :huh:

Aha.

Vec druga sezona, u prvoj bili Grisom i Sara, sad je tu Katrin Vilous… i gomila novih likova.

• Hvala 1
Posted

Dosta dobra CIA serija:

Berlin Station

prva sezona super, druga malo slabija, videcemo trecu.

• +1 1
Posted
Jel opet neki krimos Ruja?

Advokat krimosa (Belo)Ruje :lolol:

• Haha 1