Nebojsa Posted December 10, 2022 Posted December 10, 2022 ne puno zasad, al' se u tih, nekih 5 minuta tet-a-tet-a s oldmanom, tacno oseti neka snazna zanatska tenzija a.k.a. patkometrija, izmedju doticnih, a posto su obojica uvek 120% u karakteru. samo covek da ih zamisli u istoj sceni u nekoj pozorisnoj predstavi, a koja bi vrv izgledala identicno ovako zapisanoj.
Čutura Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 13 hours ago, Jimmy Kowalski said: Koliko se Rade pojavljuje? 1kratka epizoda, sumljam™ da ce se jos pojavljivati.
Čutura Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 52 minutes ago, Čutura said: 1kratka epizoda, sumljam™ da ce se jos pojavljivati. stativa, sad vidim da se pojavljuje u 4 epizode.
Blojler Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 A Spy Among Friends miniserija, cold war, MI5 KGB itd, Gaj Pirs i Demijan Luis. Vrlo lepo. 1 2
Milosh76 Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 It was confirmed on Sunday 4 November - following the SAS Rogue Heroes finale on BBC One - that it will be returning for season 2
Milosh76 Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 (edited) Da li je neko gledao drugu sezonu Gangs of London? Izaslo 17 novembra... Odgledao 10 minuta S03E01... ovi nisu normalni... Edited December 11, 2022 by Milosh76
Blojler Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 9 hours ago, Blojler said: A Spy Among Friends miniserija, cold war, MI5 KGB itd, Gaj Pirs i Demijan Luis. Vrlo lepo. samo da elaboriram, prica je vrhunska, dijalozi radnja i izgradnja likova i price perfekcija. Gaj Pirs odlican kao i uvek kad mu scenario dozvoljava da izgradi sliku dok je Luis izvanredan i jako sveden lik - glumi jako rezervisanog coveka tako da je nekako minimalno odigrana uloga skoro pa neprimetna gestikulacija. Dijalog je za uzivanje posebno ljudima koji vole stari English posh speak, toliko postapalica i idioma - kao da gledas Yes Minister ili neku staru epizodu Cooke & Moore-a... Osim ovoga, fotografija - kadriranje i postavljanje negative space-a u story tellingu, igranje sa bojama, scenografijom i odecom i toliko sitnica na koje se mislilo samo govori o viziji i trudu da se napravi jedna odlicna serija. Apsolutna preporuka - vrlo verovatno najbolja serija godine. 2 1
bags Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Conversations with friends Zasluzuje vise od ocene na imdb, mada nista epohalno. Mislim da su malo fulali casting jer nema bas hemije izmedju glumaca. Iz ove serije i Normal People deluje mi pogubljeno danasnja mladez i nespremna na all-in. Mada je mozda i zato sto je radjeno po romanima istog autora.
kipo Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Slow horses zaista pitka. Ja inace ne mogu gledati 10 epizoda zaredom, dosadi brzo i onda mi smetaju praznine i isprazne tlapnje, ali ovo sam skoro u komadu pogledao prvu i ove dvije zasad. Druga super pocela, ima taj Smajli vajb sa Oldmanom, iako mi smetaju izlivi kretenizma njegovog tima. I Rade sasvim korektan, zasad. Sasvim se uklopa u atmosferu. Ovaj plavusan promasen kasting, kao blijeda krpa na setu.
jms_uk Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Djuricko se pojavljuje u CSI Vegas, ovoj poslednjoj epizodi (od prosle nedelje). Sent from my iTelephone using Tapatalk
jms_uk Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Kakav sad CSI, jesu i to oživeli? Aha. Vec druga sezona, u prvoj bili Grisom i Sara, sad je tu Katrin Vilous… i gomila novih likova. Sent from my iTelephone using Tapatalk 1
3opge Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Dosta dobra CIA serija: Berlin Station prva sezona super, druga malo slabija, videcemo trecu. 1
jms_uk Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Jel opet neki krimos Ruja?Advokat krimosa (Belo)Ruje Sent from my iTelephone using Tapatalk 1
Recommended Posts