Kreator Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 7 hours ago, pariah said: https://m.imdb.com/title/tt4063800/ Hvala Tu već uveliko gledam. Ona je na spisku koji mi je još u martu ostavio @black mirror kojem se opet zahvaljujem. Serija je sjajna, nešto poput Homelanda samo na francuski način. A kvalitet uopšte ne zaostaje za homeland-om. Šta više ... Apsolutna preporuka ko ovo nije gledao a voli (voleo, pošto se više ne snima) homeland.
pariah Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Biro je Dostojevski i Tolstoj combined prema Homelandu i sličnim. Uživaj, ja reprizirao nedavno. 2
Frank Pembleton Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Biro je Dostojevski i Tolstoj combined prema Homelandu i sličnim. Uživaj, ja reprizirao nedavno.Realno.Mnogo dobra serija.Možda da se završila "sa odlaskom kera", ali i ovako je odlična. ... Shiit has hit the fan
ivy Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 mi gledali Timeless i uglavnom je nervirala sa mozda 3 zabavne epizode..
Skyhighatrist Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 3 hours ago, John Coltrane said: Di gledaš ovo? Po trafikama se zove i Cocaine Coast 1 1
stajebrebilo Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Odgledao ja na preporuku drugara koji ne stiže da je vidi (odgledao samo dve epizode [emoji3] ). Serija je odlična, apsolutno preporučujem. A sad vi meni preporuku za dobru cia-fbi-mi6-db-itd-etc seriju. Da je dobra i da nisam gledao. Ne verujem da tako nešto postoji. [emoji3] Izraelci imaju odlicnu produkciju, sve sto trazis...Šin bet, specijalci, Palestinci, teroristi, pojas Gaze, rokanje...
Johny Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 5 hours ago, John Coltrane said: Di gledaš ovo? Bilo na netflixu.
variola Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 (edited) On 6.10.2021. at 16:15, Skyhighatrist said: Mene je sve vreme nerviralo što im je podmornica ko stadion, troje se mimoilaze u hodnicima ladno A pri tome spavaju u krevetima u koje se jedva spakuju. Meni je najjači (i u samoj radnji bitan) detalj da nuklearna podmornica ima na hodniku nekakav ormarić sa osiguračima, kojima se može zaustaviti reaktor, obezbeđen običnim katancem. Edited October 9, 2021 by variola 2
black mirror Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 50 minutes ago, variola said: A pri tome spavaju u krevetima u koje se jedva spakuju. Meni je najjači (i u samoj radnji bitan) detalj da nuklearna podmornica ima na hodniku nekakav ormarić sa osiguračima, kojima se može zaustaviti reaktor, obezbeđen običnim katancem. koji mozes otvoriti obicnim srafcigerom i opet zatvoriti i da se ne primeti 1
Arkadija Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 14 hours ago, variola said: A pri tome spavaju u krevetima u koje se jedva spakuju. Meni je najjači (i u samoj radnji bitan) detalj da nuklearna podmornica ima na hodniku nekakav ormarić sa osiguračima, kojima se može zaustaviti reaktor, obezbeđen običnim katancem. A gde bi inače bili osugurači? Nisu valjda negde sakriveni da niko ne zna za njih. To su hodnici na jebenoj podmornici, pretpostavljam da svaki ima neku svrhu, sem da služi za hodanje.
variola Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 58 minutes ago, Arkadija said: A gde bi inače bili osugurači? Nisu valjda negde sakriveni da niko ne zna za njih. To su hodnici na jebenoj podmornici, pretpostavljam da svaki ima neku svrhu, sem da služi za hodanje. Nemam pojma gde bi mogli biti. Laički razmišljajući, npr. u komandnom odeljenju, bliže mestu odakle se reaktor inače kontroliše. Ali nije poenta u tome gde se nalaze već da su zaključani najobičnijim katancima. Nuklearni reaktor obezbeđen katancem.
Arkadija Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 (edited) Ali od koga da bude obezbeđen orman sa osiguračima? U podmornici su samo osoblje kraljevske mornarice ( sem u ponekoj seriji ili filmu), nema stranaca, turista, bilo koga ko ima zle namere. Po meni, ne bi trebalo da bude ni zaključan, ali dobro. Edited October 10, 2021 by Arkadija
Kreator Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Muku mučim sa kioscima za the bureau. Zaglavio sa 9.epizodom prve sezone. Nema šanse ni na jednom kiosku da pusti. Može pomoć na PM kako da rešim problem?
Recommended Posts