jms_uk Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 3 hours ago, napadaj said: Ha, sad sam pročitao da je ta scena u stvari omaž ovoj Hide contents a taj film nisam gledao, tako da sad ide na listu. Prazan ti je spoiler.
napadaj Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 10 hours ago, jms_uk said: Prazan ti je spoiler. Spoiler 1 1
Nikodije Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 (edited) escape at dannemora odlicna, zatvorska tematika ko voli. patricia arquette neverovatna, paul dano takodje, kao i gomila drugih manjih likova, jedino mi del toro uopste nije legao, ali i inace me nervira. Edited September 22, 2021 by Nikodije 3
kud u maglu Simoviću Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 meni je kod te danemore otkrovenje ben stiler kao reditelj. kakva harmonija među likovima, u priči, u vizuelnom sadržaju, u načinu na koji priča priču… bez suvišnog detalja majstor, a onakav glumac tj uloge mu 2
Nikodije Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 e da, bravo, zaboravih da pomenem bena stilera kao rezisera, fenomenalan je.
morgana Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 ne gledajte nine perfect strangers, dno je 1 1
Amos Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 19 hours ago, napadaj said: Billions S05E10 - mene oduševila scena u kojoj Hide contents Čak pravi doručak i koja traje pet minuta. Mislim da je to prva scena u celoj seriji u kojoj nema ničeg napetog, nikakvih zapleta ili raspleta, intriga, ničega sličnog - samo mir i sporost običnih pokreta i radnji. Baš mi se dopala, a posle nje je dobro legla i dugo očekivana kliše scena u kojoj Eks i Vendi konačno govore jedno drugom ono što smo videli od prve epizode. Paul Giamatti deluje bas lose u nastavku sezone, kontam da je prelezao Covid jer vidno ostario i smrsao. Inace je majstorcina glume. Nadam se da ove sezone zavrsavaju sa serijom kad pomire Chucka i Vendi + razjebu Axl Rouza.
napadaj Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Da da, baš sam juče komentarisao da čovek izgleda kao da je ostario 10 godina, iako je prošlo svega godinu i po dana od poslednje prošlogodišnje epizode.
Frank Pembleton Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Da da, baš sam juče komentarisao da čovek izgleda kao da je ostario 10 godina, iako je prošlo svega godinu i po dana od poslednje prošlogodišnje epizode.A na kojoj epizodi su prekinuli, pa nastavljaju? ... Shiit has hit the fan
napadaj Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 (edited) 7 minutes ago, Frank Pembleton said: A na kojoj epizodi su prekinuli, pa nastavljaju? ... Shiit has hit the fan Sedma epizoda pete sezone je bila poslednja emitovana prošle godine, pa je zbog covida snimanje prekinuto i tek pre 2-3 nedelje su krenule nove epizode. Uskoro će kraj pete sezone, a najavljena je i šesta, poslednja. Edited September 22, 2021 by napadaj
Milosh76 Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 (edited) My cards are on the table. Ready to play? CSI: Vegas premieres Wednesday, October 6 on CBS. Da li neko zna kako se ovo razlikuje od starog CSI? Edited September 22, 2021 by Milosh76
jms_uk Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 1 hour ago, Milosh76 said: Da li neko zna kako se ovo razlikuje od starog CSI? Tako sto su svi likovi novi osim Sare i Gila? 1
black mirror Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 jedna odlicna korejska serija squid game 2
copkillah Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 36 minutes ago, black mirror said: jedna odlicna korejska serija squid game Evo mi je na listi, samo da dovršim Lucifera koji je postao pomalo samoparodičan čini mi se.
Recommended Posts