September 11, 20213 yr Odgledala 3 epizode serije Vigil. Konačno jedna serija koja ima i odličnu radnju i razrađene likove. Mislila sam da su sve epizode izašle, pa sam sada ljuta na sebe što nisam bolje pogledala i sačekala da preostale 3 , jer ovako, ko će dočekati kraj.
September 11, 20213 yr Zašto na kioscima nigde ne mogu da izbunarim ostale epizode Spajkove NYC Epicenters? Neko gledao? Odgledao sam prvu epizodu i dopalo mi se. https://www.imdb.com/title/tt14324128/
September 12, 20213 yr nema teorije da posle prve odgledane mozes i da pomislis ko je... toliko i necu vise.
September 15, 20213 yr On 11.9.2021. at 9:33, Arkadija said: Odgledala 3 epizode serije Vigil. Konačno jedna serija koja ima i odličnu radnju i razrađene likove. Mislila sam da su sve epizode izašle, pa sam sada ljuta na sebe što nisam bolje pogledala i sačekala da preostale 3 , jer ovako, ko će dočekati kraj. E, odlična Vigil. Baš dobra. Odlična radnja. I ova Suranne Jones dobra glumica.
September 15, 20213 yr Nastavak pete sezone. Kupio, ali nisam jos odgledao. Sent from my iPhone using Tapatalk
September 15, 20213 yr 26 minutes ago, Milosh76 said: Izasle 2 epizode Billions, jel neko gledao? Ima u video klubu kod SBB. Gledao ja - prva epizoda nastavka me užasno smorila ali druga.....:wub: Pravi Ex
September 17, 20213 yr On 7.9.2021. at 21:20, jorma shparga said: ide najava da ce krajem meseca ceo vigil biti u pickboxovom video klubu na sbb. inace seriju pravila line of duty ekipa i odlicna je za sada! ima li datuma u toj najavi? meni se bas gleda - na hbo ide? ali je mozda bolje sacekati. suranne
September 18, 20213 yr The Fall i Gilian Anderson Serija razvucena i cesto nelogicna ali gledam zbog nje, kakva je to njuska jbt Edited September 18, 20213 yr by Caligula