Jump to content

O serijama

Featured Replies

Poceo da gledam Sopranose, cujemo se za ... au, koliko toga ima.  

Line of duty završena sezona 6. Čekam sa nestrpljenjem komentare vas koji ste gledali ;) nadam se sezoni 7 

Jel uhvacen H?!? 

Nemojte spoilere!

20 minutes ago, mustang said:

Jel uhvacen H?!? 

ništa preprič, ili no comment :ph34r:

Ali, ja moram da se vratim  i odgledam sve od početka da bi mogla da povežem neka lica sa nekim mestima :Dzaboravilo se 

Edited by ljuttko

gledam juce bbc i kazu kako zadnja epizoda imala rekordni broj gledalaca (preko 10m ako ne grersim) i kaze sada ce da se povezemo sa glumcem koji glumi H i "za vas koji niste..." a ja kao munja uhvatim daljinski i menjam kanal za milisekundu :D

• 2 weeks later...

Počeo s Too Old to die young.

Jebo ekipu i NWR i kadrove kada svaka epizoda koja treba da traje 35-45 minuta ode u 70-90

Priča deluje da bi mogla biti zanimljiva ali je sve toliko jebeno usporeno da većinom glumci deluju kao manekeni a scene kao reklame.

Da može Amazon prime da se potera na 1.5 brzini to bi podosta pomoglo ovoj seriji.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Deluje da se nista ne desava, a u stvari sve vri

On 13.5.2021. at 14:07, ultra plasticni said:

Deluje da se nista ne desava, a u stvari sve vri

vazduh trepti kao da nebo gori?

Gledaoca više ne pitaj o samoći?

On 28.4.2021. at 2:31, Lancia said:

Poceo da gledam Sopranose, cujemo se za ... au, koliko toga ima.  

А после се надовежи на "Каљаве гуме", Тонијева сестра глуми једну од главних улога. :D:1389_flag_rs:

8 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said:

А после се надовежи на "Каљаве гуме", Тонијева сестра глуми једну од главних улога. :D:1389_flag_rs:

Evo zavrsio sinoc trecu sezonu, nadam se da mu seka nece biti do kraja, najdavezniji lik u seriji. Primetan pad je u ritmu, cim se ona pojavi, kao i u vecini slucajeva psiho seanse.

Ne znam sta su Kaljave gume, tako ce i ostati :)

3 minutes ago, Lancia said:

Домаћа серијица о женској еманципацији у којој је присутна по једна звезда из Твин Пикса и Сопранових. Није лоша.

3 hours ago, Lancia said:

Evo zavrsio sinoc trecu sezonu, nadam se da mu seka nece biti do kraja, najdavezniji lik u seriji. Primetan pad je u ritmu, cim se ona pojavi, kao i u vecini slucajeva psiho seanse.

Čim se ona pojavi nekog kokne :laugh:

33 minutes ago, John Coltrane said:

Čim se ona pojavi nekog kokne :laugh:

Potpuno ga razumem :D