May 3, 20213 yr Line of duty završena sezona 6. Čekam sa nestrpljenjem komentare vas koji ste gledali nadam se sezoni 7
May 3, 20213 yr 20 minutes ago, mustang said: Jel uhvacen H?!? ništa preprič, ili no comment Ali, ja moram da se vratim i odgledam sve od početka da bi mogla da povežem neka lica sa nekim mestima zaboravilo se Edited May 3, 20213 yr by ljuttko
May 4, 20213 yr gledam juce bbc i kazu kako zadnja epizoda imala rekordni broj gledalaca (preko 10m ako ne grersim) i kaze sada ce da se povezemo sa glumcem koji glumi H i "za vas koji niste..." a ja kao munja uhvatim daljinski i menjam kanal za milisekundu
May 13, 20213 yr Počeo s Too Old to die young.Jebo ekipu i NWR i kadrove kada svaka epizoda koja treba da traje 35-45 minuta ode u 70-90Priča deluje da bi mogla biti zanimljiva ali je sve toliko jebeno usporeno da većinom glumci deluju kao manekeni a scene kao reklame.Da može Amazon prime da se potera na 1.5 brzini to bi podosta pomoglo ovoj seriji.Sent from my GM1913 using Tapatalk
May 14, 20213 yr On 13.5.2021. at 14:07, ultra plasticni said: Deluje da se nista ne desava, a u stvari sve vri vazduh trepti kao da nebo gori?
May 15, 20213 yr On 28.4.2021. at 2:31, Lancia said: Poceo da gledam Sopranose, cujemo se za ... au, koliko toga ima. А после се надовежи на "Каљаве гуме", Тонијева сестра глуми једну од главних улога.
May 15, 20213 yr 8 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: А после се надовежи на "Каљаве гуме", Тонијева сестра глуми једну од главних улога. Evo zavrsio sinoc trecu sezonu, nadam se da mu seka nece biti do kraja, najdavezniji lik u seriji. Primetan pad je u ritmu, cim se ona pojavi, kao i u vecini slucajeva psiho seanse. Ne znam sta su Kaljave gume, tako ce i ostati
May 15, 20213 yr 3 minutes ago, Lancia said: Ne znam sta su Kaljave gume, tako ce i ostati Домаћа серијица о женској еманципацији у којој је присутна по једна звезда из Твин Пикса и Сопранових. Није лоша.
May 15, 20213 yr 3 hours ago, Lancia said: Evo zavrsio sinoc trecu sezonu, nadam se da mu seka nece biti do kraja, najdavezniji lik u seriji. Primetan pad je u ritmu, cim se ona pojavi, kao i u vecini slucajeva psiho seanse. Ne znam sta su Kaljave gume, tako ce i ostati Čim se ona pojavi nekog kokne
May 15, 20213 yr 33 minutes ago, John Coltrane said: Čim se ona pojavi nekog kokne Potpuno ga razumem