mraki Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 HBO ima novu mini seriju sa Kejt Vinslet u glavnoj ulozi, Mare of Easttown. Deluje dosta dobro, jedva čekam da bacim pogled večeras. 1 1
Arkadija Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 1 hour ago, mraki said: HBO ima novu mini seriju sa Kejt Vinslet u glavnoj ulozi, Mare of Easttown. Deluje dosta dobro, jedva čekam da bacim pogled večeras. Videla najavu juče, deluje da bi moglo da bude dobro. 1
Frank Pembleton Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Odgledao norvešku "Lov na veštice". Dobra.Pickbox. .... Shiit has hit the fan! 1
Jimmy Kowalski Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 Poceo da gledam 30 Coins, horor-misterija Alexa de la Iglesija. Krenulo je ludo, obecava da ce da bude dobra zabava.. 1
mustang Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 (edited) Debris Delici svemirskog broda padaju na zemlju i uticu na svet oko nas. Jonathan Tucker u glavnoj ulozi. Moj coek (justified, kingdom)... glumi ocima.... Al brate mili losa serija. Cheesey muzika, znaci popara sapunice i horora, samo to da promene imali bi bolju seriju. Montaza kao da je neko na dounerima radio. Plots svake epizode je zanimljiv nesto tipa blagog black mirror, zone sumraka i dosije x. Ima potencijala pod uslovom da srede ovo gore navedeno. I pisanje u prvoj je bas naivno. I zamerka jos jedna title score je ista brzina kao westworld, potpuno nepotrebno da nas asocira na tu seriju. Dok je visual title prekopiran star trek diacovery Edited April 21, 2021 by mustang
Arkadija Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 1 hour ago, mustang said: Debris Delici svemirskog broda padaju na zemlju i uticu na svet oko nas. Jonathan Tucker u glavnoj ulozi. Moj coek (justified, kingdom)... glumi ocima.... Al brate mili losa serija. Cheesey muzika, znaci popara sapunice i horora, samo to da promene imali bi bolju seriju. Montaza kao da je neko na dounerima radio. Plots svake epizode je zanimljiv nesto tipa blagog black mirror, zone sumraka i dosije x. Ima potencijala pod uslovom da srede ovo gore navedeno. I pisanje u prvoj je bas naivno. I zamerka jos jedna title score je ista brzina kao westworld, potpuno nepotrebno da nas asocira na tu seriju. Dok je visual title prekopiran star trek diacovery Džizs, kakav krš od serije. Ja to gledam samo zato što mi svojom besmislenošću odmara mozak. Od 8 epizoda koje sam odgledala, 2 su možda bile solidne, sve ostalo je skica, Šteta, bilo je tu potencijala za mnogo bolju seriju. Ne verujem da će dobiti drugu sezonu, sem ako se u poslednje 2 epizode ne desi neki spektakularni pomak u kvalitetu.
Frank Pembleton Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 Džizs, kakav krš od serije. Ja to gledam samo zato što mi svojom besmislenošću odmara mozak. Od 8 epizoda koje sam odgledala, 2 su možda bile solidne, sve ostalo je skica, Šteta, bilo je tu potencijala za mnogo bolju seriju. Ne verujem da će dobiti drugu sezonu, sem ako se u poslednje 2 epizode ne desi neki spektakularni pomak u kvalitetu.I ja naleteo...Kakvo govno.Ne ulazi ni u kategoriju "toliko loše da je zabavno" .... Shiit has hit the fan!
Jumanji Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 Pocela 22. sezona Midsomer Murders. Prva epizoda bi verovatno mogla biti i gluplja, mada ne vidim kako ...E dobro si me podsetila, na hrtu navatam pre neko vece epizodu iz 7.sezone za koju znam da sam preskocila jos onda i nikad je nisam odgledala, spletom okolnosti, dal je moguce :shockMoram da priznam da posle original, matorog Barnabija, sve sam manje gledala :(Odoh da vratim, hvala ti [emoji255] 1
Arkadija Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Kad su u Midssomeru promenili prvobitnog Barnabija, ne znam da li sam odgledala 3 epizode sa rođakom Barnabijem. 2
Caligula Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Poceo danas Welcome to Utmark, Norveska nije lose uopste
Frank Pembleton Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Gledao neko Comrade Detective? [emoji3]To oni rumuni? .... Shiit has hit the fan! 1
Milosh76 Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 City on a hill , https://www.imdb.com/title/tt7187044/?ref_=ttep_ep_tt Pocela druga sezona pre skoro mesec dana. Kevin Bejkon igra korumpiranog pandura... prva sezona nije bila losa.
Ajant23 Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 11 hours ago, Milosh76 said: prva sezona nije bila losa. Patetično. Prva sezona bi morala da ti bude u vrhu u prve tri u poslednje tri godine za to što se predstavljaš kao nik... Realno, muka mi je...
Recommended Posts