Jump to content

O serijama

Featured Replies

18 minutes ago, mirjam said:

Coupling (2000) davalo se kod nas na TV svojevremeno, britanska verzija Friends ...

Coupling su jedno 200 puta bolja serija nego sto ce Prijatelji ikada biti :D

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

7 minutes ago, Frank Pembleton said:

Jel Aranyélet (Golden Life) ima na HBOGO?

ima

jel valja?

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ima

jel valja?

Nesto mi preporucuju...Pa reko da vidim a i cini mi se da je i ovde neko proporucivao

Nisu losi madjari sadzgao sam dve sezone kad me je grip mucio u februaru. Dobro pogodjen kasting sto neko rece, i likovi su generalno zanimljivi. Podseca malo na umbre, samo su cini mi se rumunji za nijansu mracniji

Zacopao se u The Newsroom. [emoji3531]

The Leftovers :ziga:

Jebeno najbolja serija u poslednjih nekoliko godina.

jeste,

nemoj se iznenaditi kad to neko ovde ospori  :sleep:

16 hours ago, ToniAdams said:

Mejheme jesi gledo deuce?  Reko bi da bi ti se svidelo.

Potpuno. Spičkao 3 sezone u 9-10 dana, razvaljuje.

cisti kvalitet

s03 je remek delo svaka epizoda

ko ti najbolja riba?

ona novinarka, al mislim da je nestala u s02

od ovih što su preživele abby

Ja sve nesto cekam da pocnem tu trecu Deuce-a. Valjda je zato sto znam da je zadnja, posto sam prve dve gledao bukvalno kako su izlazile.

OT: Tiger King, jedna opsta pizdarija. Da su snimli kao igranu seriju batalio bi posle dve epizode jer bi pomislio da su preterali. Ovako samo vuce dalje.

Za preporuke za korona bindz na gajbi. Luter i Wallander (moze i onaj sa Kenet Branom) naravno ko nije vec gledao pre.

7 hours ago, *edited by mod said:

Ja sve nesto cekam da pocnem tu trecu Deuce-a. Valjda je zato sto znam da je zadnja, posto sam prve dve gledao bukvalno kako su izlazile.

kako ti zavidim

možda je ponovim, sad sam se primio

The Deuce S03 je ubedljivo najbolja, nema nijedan dosadan momenat.

Meni se gleda Homicide: Life on the Street ponovo, pravo je vreme za Mančev optimizam.