Milosh76 Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Ne znam da li je bilo, WHY WOMEN KILL, vrlo zabavno, atmosfera kao Ocajne domacice. Mislim da je isti autor
Tresko Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 3 hours ago, mlatko said: Amazon Prime ga ima Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ja gledam na hbo go, a amazonovo čedo je zerozerozero je SKY, nije amazon. Altered carbon je amazon.
Tresko Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Sve sam izbrljao. Altered carbon je Netflix. ZeroZeroZero jeste SKY ali će biti od 6 marta na Prime videu.
kud u maglu Simoviću Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 (edited) u 000 ima i amazona na špitzi e uz sky i chanal+ Edited February 27, 2020 by kud u maglu Simoviću
ZokiAsov Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 On 26.2.2020. at 21:18, kud u maglu Simoviću said: zerozerozero gomora ekipa stoji iza kamera, nije loše. narko trafiking i sve što ide uz Kalabrazi i meksosi su dobri, al kad vidim sestru i burazera pripadne mi muka
precog Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 On 27.2.2020. at 11:09, Arkadija said: Altered Carbon ima još jednu sezonu. Upravo izbacili celu. Poceo prvu, malo me smara sto su sklonili kinnamana, ali i dalje gledljivo (ja sam sucker za cyber punk).
Filozof manijak Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 i ja i mislim da je baš deficit filmova i serija iz tog žanra
Arkadija Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Počela sinoć i ja. Ova sezona mi je gledljiviija od prethodne. Jel se 2 sezona bazira na nekoj knjizi iz serijala o KOvaču?
kud u maglu Simoviću Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 1 hour ago, ZokiAsov said: Kalabrazi i meksosi su dobri, al kad vidim sestru i burazera pripadne mi muka meni sestra i buraz cool imaju tu neku ludačku energiju, da ne kažem sajko crtu
Tresko Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Altered carbon, druga sezona. Odgledah dve epizode, i sasvim je OK. Neobično što nema više Kinnamana, ali dobro. Narcos:Mexico druga sezona bolja od prve. ZeroZeroZero prilično brutalna, ali dobro takve su i knjige Saviana. Sollima odličan režiser, uradjeno je baš ono vrhunski. Delovi iz Mexica su baš, baš brutalni.
mustang Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 alter upravo gledam pred spavanje, lako stivo, zaboravis posle nedelju dana a okej je sci-fy.
Ian Mancunian Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Završio drugu sezonu "Moje genijalne prijateljice", i skroz je u redu, prenesena atmosfera iz knjige a gluma možda bolja nego u prvoj sezoni.
Frank Pembleton Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Završio drugu sezonu "Moje genijalne prijateljice", i skroz je u redu, prenesena atmosfera iz knjige a gluma možda bolja nego u prvoj sezoni.Jbte ja sam tako "progutao" tu seriju da me neko sad pita rekao bih da ima jedna sezona?Ili sam stvarno gledao samo jednu? Sad vidim bila je jedna [emoji12] ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts