Jump to content

O serijama

Featured Replies

Stigla sam svojevremeno do 6. sezone i 3-4 epizode i ni makac dalje. Mnogooo je bas..

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

On 21.1.2020. at 0:34, alec harvey said:
  Reveal hidden contents

ko je ovaj sto se samopreklao u zatvoru, jel se pojavljivao u prve dve epizode?

ne

1 hour ago, Milošica said:

Gledati Castle Rock?

Ako volis Kinga onda da. 

Hvala.Gledaće se...

Bez vedomi/The Sleepers, češka špijunska drama neposredno pred plišanu revoluciju. Meni bilo baš super. 

Pogledo prvi ep seksa. 

Okej moram gledati dalje, brinem šta će biti s Meave. 

:fantom:

Midsomer Murders,21sezona,4 epizode,poslednja odlična,ostale ništa posebno

The outsider tako fino vozio prve dvije ep, da sam smetno s uma da je King. Sad u 3. tek pocinju neka cudesa. A bas se fino pocela razvijati misterija..

Malo je sporo, ali i dalje dobra atmosfera. Svidja mi se lik Holly, daje nešto celoj toj priči.

Nervira me gledanje iz nedelje u nedelju, trebao sam sačekati da se završi pa onda.

Edited by mraki

Da, sve razmisljam o tom sad pred cetvrtu.. 

37 minutes ago, mraki said:

Malo je sporo, ali i dalje dobra atmosfera. Svidja mi se lik Holly, daje nešto celoj toj priči.

Nervira me gledanje iz nedelje u nedelju, trebao sam sačekati da se završi pa onda.

sve isto... 

malko mi se raspada, ko true detective

samo jeftinijitn raspad

svakako ću je odgledati do kraja

Završen The Good Place nisam ni ispratio da im je ovo poslednja sezona :( 

Sad bindžovanje BoJacka