Jump to content

O serijama

Featured Replies

Šta je to? Ko pravi most?

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

nema mosta al je prica slicna bron/broenu. najvise mi se svidja ambijent, kao sto rekoh idealan bindz tokom ovih zimskih praznika...

A, ok, skapirao da ima nemačka verzija mosta, reko samo to ne.

Mada se švabo popravio posl godina.

Sad nisam siguran da li je to ono što sam video na nekom kabl kanalu pa mi se nije svidelo, ili je nešto slično. Ne sećam se naziva.

46 minutes ago, ToniAdams said:

Mada se švabo popravio posl godina.

a šta je hfalilo švester elke moliću lepo

Dobro ta je BPX.

Dr Udo Brikman ftw!

Klinika Švarcvald, neprevazidjena :D

Spoiler

jesi li me i ovde nasao - mater ti jebem!

Spoiler

df7eeb83a07162b45ac2e882cac055de9411054a

Pogledao 5 epizoda After Lifea...tjah.

Potencijala ima al su loše realizovali, praznjikavo je i slabašno. Louie za siromašne

foodie love, odlicna serijica, zbindzovala brzo, narocito preporucljiva gurmanima.

ali je i skroz dobra drama, glumci odlicni, lepi i zgodni za identifikaciju :D

a potrefilo se da je serija snimana u rimu na mestima i restoranu gde sam i ja nedavno bila :wub: 

trastevere

ava trevestere.jpg

Edited by nezvanova

The Outsider begins with a seemingly straightforward investigation into the gruesome murder of a young boy. But when an insidious supernatural force edges its way into the case, it leads a seasoned cop and an unorthodox investigator to question everything they believe in. 

https://www.imdb.com/title/tt8550800/?ref_=nv_sr_srsg_0

krenulo na hbo, izasle dve epizode od deset, za sada jako interesantno