copkillah Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 On 3.4.2019. at 7:47, Arkadija said: Odgledala sam prvu. Nije loše. Zona sumraka . Ja prve dve, baš kako kažeš: okejiš, nije loše, Zona sumraka
ToniAdams Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 7 hours ago, Mil@n said: Da, Simons je genijalan, odradio dva totalno drugačija karaktera, uverljivo koliko je to moguće. Ja sam pred kraj prve sezone, jedna zamerka, sigurno subjektivna, mnoro mračna serija, mračna atmosfera, fotografija, sve, a nešto nisam u raspoloženju za takvu priču, pa mi valjda zbog toga manje prija.. Inače, sve je ok, posebno mi se sviđa muzika, priča je zanimljiva tj plot i dobro ga koriste za razne podzaplete. sinoc osmu pogledao, i prva epizoda koja mi se manje dopada, ali sve u svemu super, gotovo bez rupa u plotu, kakve su tipicne za ovakve serijale. ona riba izdajnica mnogo lepa. moj fazon.
Mil@n Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 2 hours ago, ToniAdams said: sinoc osmu pogledao I ja isto, zaspao na pola Za cicu +1
jorma shparga Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Warrior Peaky Blinders sa Kinezima , krajem XIX veka u S.Francsku pa sta tu moze lose da krene . Realno, uopste nije lose za pocetak, mozga bez ali zabavno
Marvin (Paranoid Android) Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Oh koliko je "Love, Death & Robots" dobro. Osećam se kao da opet imam 7-8 godina i čitam Laser.
copkillah Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Oh koliko je "Love, Death & Robots" dobro. Osećam se kao da opet imam 7-8 godina i čitam Laser. Paaaa... Meni je dobra, ali ne bih preterivao sa hajpom. Ima super momenata, ali nijednom nisam pao na dupe. A ima sve elemente da me obori na dupe.
Tresko Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Line of duty nastavlja baš dobro da vozi peta sezona.
ljuttko Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 19 minutes ago, Tresko said: Line of duty nastavlja baš dobro da vozi peta sezona. Pazi kad ne mogu da dočekam sledeću epizodu nego čitam na FB teorije gledalaca o mogućim dešavanjima Nego me ubi onaj škotski izgovor, dok pohvatam šta su rekli mozak mi iscuri. Moram da nadjem bar engleski titl, ako neko ima ideju gde javljajte
adam Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 fleebag od prvog do poslednjeg kadra druge sezone ne moze nego tako. majstorija! sacu da patim sto nema jos i jos i jos i jos....
Čutura Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 4 hours ago, ljuttko said: Pazi kad ne mogu da dočekam sledeću epizodu nego čitam na FB teorije gledalaca o mogućim dešavanjima Nego me ubi onaj škotski izgovor, dok pohvatam šta su rekli mozak mi iscuri. Moram da nadjem bar engleski titl, ako neko ima ideju gde javljajte addic7ed.com
3opge Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 7 hours ago, adam said: fleebag od prvog do poslednjeg kadra druge sezone ne moze nego tako. majstorija! sacu da patim sto nema jos i jos i jos i jos.... de si gledo?
adam Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Just now, 3opge said: de si gledo? bbc. imas na ajplejeru a koliko znam islo je i na amazon prajmu za neku kintu. ostalo ne znam. moguce da ima negde mukte ili ce biti vrlo skoro. sinoc je bila poslednja epizoda.
3opge Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 HANNA pitka rumunska pizdarija snimljena u Madjarskoj sa dvojcem iz Killinga i zgodnom devojcicom. tabacine su prosecne, moglo je biti dosta bolje, pucacine uzasno prebildovane. bez jebacine.
ljuttko Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 16 hours ago, Čutura said: addic7ed.com Fala, živbijo
Arkadija Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Da li je moguće da su svi na svemirskom brodu Origin, idioti?
Recommended Posts