mustang Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 odlicna epizoda the good fight kako su vesto napisali, svaka im cast!
Marvin (Paranoid Android) Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Potpuna preporuka za Black Earth Rising (BBC / Netflix). 8 epizoda, drama sa velikim D, nije lagana tema. Ekspertski urađeno, sve od glume, preko teksta pa do režije. Nema banalnih razgovora i dijaloga, nema očiglednih replika, nešto najbolje što sam video u poslednje vreme.
Weenie Pooh Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 1 hour ago, Marvin (Paranoid Android) said: Black Earth Rising (BBC / Netflix). Ekspertski urađeno, sve od glume, preko teksta pa do režije. Nema banalnih razgovora i dijaloga, nema očiglednih replika, nešto najbolje što sam video u poslednje vreme. A u linkovanoj kritici stoji otprilike jedan kroz to što ti pišeš Quote The show squanders the audience’s goodwill with ill-conceived narrative turns, a reliance on cliché, and, worst, dialogue that defies belief. raises questions about why “Black Earth Rising” exists at all, so inept is it at conveying the struggle at its center the series places at its center a woman scarred by her personal history, and it has no idea what to do with her besides trauma that announces itself through aberrant behavior and rage dialogue perpetually just announcing Kate’s state of mind with none of the shading or nuance of human speech
Marvin (Paranoid Android) Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 To je zato što mrzim Variety i uvek mislim drugačije od njih Zezam se, tražio sam za post članak sa nekom dobrom slikom, pa sam naleteo na taj. Hteo da linkujem imdb i naravno pejstovao variety Jbt sad čitam tu celu kritiku, pitam se jesu oni gledali istu stvar. Sad vidim da je skorovalo 81% na paradajzima, to se već čini razumnim. Sad iščitao ovaj variety da vidim, možda jesam ja nešto propustio, možda je ovaj primetio neke omaške koje ja nisam, ali nije tako. Čovek je glup, ja nisam. On je budala, ja sam car. Poslušajte mene. Nema na čemu.
Weenie Pooh Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 3 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Čovek je glup, ja nisam. On je budala, ja sam car. Poslušajte mene. Nema na čemu. A man after my own heart! Odmah ti prikaz serije zvuči 80% legitimnije.
ToniAdams Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 On 17.3.2019. at 1:23, MiddleClass said: Zavrsih Counterpart. Odlican je... steta sto je serija otkazana. On 28.3.2019. at 20:30, Arkadija said: Završila Counterpart drugu sezonu. Čista 10, od početka do kraja. Savršeno. poceo prvu, i jako mi se dopada. sad vidim da je prekinuta. el ima smisla gledati dve sezone?
pbg12345 Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 da zaokruzena je prica cini mi se da bi ne samo dalji natavak bio cedjenje suve drenovine, nego i da je ovo postojece moglo krace ali dobra serija, odlicna ideja meni se svidja kako je glavni glumac odigrao uloge
steins Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Milijarde i dalje sabijaju Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
mraki Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 E, sad ću baš krenuti sa novom sezonom, 4 epizode ima, dosta sam čekao. Videh malopre slučajno da večeras kreće i nova sezona Killing Eve.
Mil@n Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 15 hours ago, ToniAdams said: dojaja. glavni glumac sabija. Da, Simons je genijalan, odradio dva totalno drugačija karaktera, uverljivo koliko je to moguće. Ja sam pred kraj prve sezone, jedna zamerka, sigurno subjektivna, mnoro mračna serija, mračna atmosfera, fotografija, sve, a nešto nisam u raspoloženju za takvu priču, pa mi valjda zbog toga manje prija.. Inače, sve je ok, posebno mi se sviđa muzika, priča je zanimljiva tj plot i dobro ga koriste za razne podzaplete.
jms_uk Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 E, sad ću baš krenuti sa novom sezonom, 4 epizode ima, dosta sam čekao. Videh malopre slučajno da večeras kreće i nova sezona Killing Eve.I Bosch za desetak dana. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Recommended Posts