April 1, 20195 yr 13 hours ago, napadaj said: Homicide: Life on the Street, najbolja serija svih vremena.
April 1, 20195 yr Od danas je krenula sa emitovanjem nova Zona sumraka na platformi CBS All Access (Star Trekovi i The good fight). Edited April 1, 20195 yr by DrIlic
April 1, 20195 yr 21 hours ago, Milosh76 said: Jedna od... Skoro sam je gledao ispocetka sve sezone... Vrhunska... Sledeca repriza je The Shield iliti Prljava znacka Do jaja su mi bili Vic Mackey i ekipa back in the day, al navatah posle dvocifrenog broja godina epizodu ide na , slagaću, da l Pink Family ili tako nekom trash kanalu, i uopšte me nije radilo, smorio sam se zbog toga :(
April 1, 20195 yr 4 hours ago, Tresko said: Dobar početak nove sezone Line of Duty. I više nego dobar , mozak mi se pomerio u startu
April 2, 20195 yr On 1.4.2019. at 14:42, DrIlic said: Od danas je krenula sa emitovanjem nova Zona sumraka na platformi CBS All Access (Star Trekovi i The good fight). On 1.4.2019. at 16:03, Arkadija said: Trejler obecava. Moram da bacim pogled. samo su prve dve epke izbacene. ostale od 11.04.
April 3, 20195 yr 13 hours ago, DrIlic said: samo su prve dve epke izbacene. ostale od 11.04. Odgledala sam prvu. Nije loše. Zona sumraka .
April 4, 20195 yr ^moram da nadjem jednu epizodu twilight zone sa konstantnim saltovanjem epoha i putovanjem kroz vreme, snimljena otprilike 60ih god. secam se da me je dobrano zapanjila i u snove svracala