namenski Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 +1 Bice jos gore ako je francuski u pitanju
raindelay999 Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 4 hours ago, ToniAdams said: Cek, nemacki pokret otpora? To neka sf serija? Mozda "Werwolf" pokret ?
Milosh76 Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Jel neko gledao sinoc The ABC murders? Poaroa glumi Dzon Malkovich. https://www.imdb.com/title/tt8463714/?ref_=fn_al_tt_1
Frau Gabrijela Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 On 25.12.2018. at 13:41, ToniAdams said: Bekstvo iz danemora dobre prve dve, sigurna sam da će nastaviti tako. jedva čekam sutra da gledam dalje. jedino mi benisio vuče pažnju na pogrešnu stranu. stalno mi na nekoga liči, što na ljude iz rl, što na javne ličnosti. onda moram da provaljujem na koga tačno. imam paralelne tokove pažnje. čak mi iz određenog ugla, nekog spuštenog poluprofila, liči na tita .
Renegade Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 On 25.12.2018. at 13:41, ToniAdams said: Bekstvo iz danemora Odgledao malopre finale. Baš fino legla serija. Posle morao da gledam po netu vesti o stvarnim likovima. Lajla Mičela su skinuli 100%
ToniAdams Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Jel 7ma finale? Stvarno liči benisio na marsala
Renegade Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Dvosatno je finale. Negde ga računaju kao jednu epizodu a negde kao 7. i 8.
Jimmy Kowalski Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 6 hours ago, Renegade said: Odgledao malopre finale. Baš fino legla serija. Posle morao da gledam po netu vesti o stvarnim likovima. Lajla Mičela su skinuli 100% Odlican je kasting, bas su uboli prave glumce. Pogledao intervju prave Tilly, sem boje glasa, Arquettova je skinula skroz i potpuno usla u lik, neverovatna transformacija. Fascinantna prica, stvorena za film/mini seriju. Jos jednom kudos za Stillera, ovo mu je bez premca najbolji uradak iza kamere do sada..
mustang Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 odlican je on reziser. i on i jon favreau od te generacije glumaca. gledace se serija. thx danas videh u trgovini kevin smitha, bas zdravo izgleda, lepo smrsao. a tri reda dalje na kasi emu roberts bez trunke sminke. dete shecher. mrzim kupovine pogotovu za praznike.
Bujodrag Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 Pa zar nisi pričala da sve kupujaš online, preko telefoneta. Ja bih to voleo. Imam dve omiljene prodavnice u ulici ali u poslednje vreme ne uspevam ni do njih da odšepam.A ne rade dostavu.
mustang Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 (edited) poslednji minut...sad za praznike samo polako..proci ce te ta faza Edited December 31, 2018 by mustang
Jimmy Kowalski Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 10 hours ago, mustang said: odlican je on reziser. i on i jon favreau od te generacije glumaca. gledace se serija. thx danas videh u trgovini kevin smitha, bas zdravo izgleda, lepo smrsao. a tri reda dalje na kasi emu roberts bez trunke sminke. dete shecher. mrzim kupovine pogotovu za praznike. Infarkt mu je bio poslednja opomena da nesto promeni. Dobro da se opametio..
Recommended Posts