Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, darXtar said:

i bolje ti da ne nadjes, ne vredi trositi vreme. glavni lik ima takvu facu kao da je rodjen za sitcom, sve ostalo :puke:

Jest, sve čekam da kamera prijeđe na Stiv Karela. Izdržao nekako do trenutka kad ovaj u sred Turske, među desetinom do zuba naouružanih krijumčara ljudi i nadređenim iskusnim operativcem na terenu, kategorično odbija da bude tih jer ne može da pređe preko nepravde :dry:  Šteta, ostalo je manje više zanimljivo, bliski istok vjerodostojan i generalno je fina serija za opuštanje.

Posted
6 hours ago, mustang said:

counterpart

a netflix ima englesku seriju bodyguard, slatkis igra pa lepo za oko ;)

tenks!

Posted

Uhvatila me gadna prehlada, pa sinoc uzo Netflix i pustio Derry Girls. Jedna sezona, 6 epizoda, duhovito i vrlo nezahtevno, posebno interesantno za nas koji cenimo kvalitetan etnoreligijski hejt. 

Posted

Odlično je ovo bekstvo iz šošenka il kako se već zove serija sa debelom patricijom i masnim benicijom. Jako dobro napisano, gluma izuzetna, nikad ovu nisam ozbiljno skapirao dok je bila seks bonba :fantom:

Posted

Sto je teza, to je bolja glumica..

Meni je ovde Stiller prijatno iznenadjenje. Prvo sto je uopste izabrao ovaj projekat da rezira, a drugo sto odlican posao radi..

Posted

Da. Neprimetno gura svoj neki stil, bez artifartizma ili napadne spot estetike. Poslednja scena u jednom kadru iz poslednje epizode je smekerizam kao takav.

Posted
15 minutes ago, ToniAdams said:

Odlično je ovo bekstvo iz šošenka il kako se već zove serija sa debelom patricijom i masnim benicijom. Jako dobro napisano, gluma izuzetna, nikad ovu nisam ozbiljno skapirao dok je bila seks bonba :fantom:

o kojoj seriji pricas?

Posted

Miniserija ben stilerova, "bekstvo iz /nekog mesta čije ime sam zaboravio/", ozbiljna preporuka. Zasad je sjajno a mislim da je skoro kraj.

Posted

Ako nema Stilera i ispred kamere, možda i odgledam.

Posted

Inace, juce zavrsio Das Boot. Vidim da su je na imdb-u iskasapili najstrasnije, meni je generalno dobra. Mnogima smeta sto su paralelno sa desavanjima u podmornici uveli i drugu pricu na kopnu sa pokretom otpora, ali meni je to bilo dobro izbalansirano i povezano. Jedino mi je kraj malo underwhelming, pogotovo u odnosu na film koji je efektniji, ali posto vidim da ce biti i druge sezone, onda se zapravo i nije moglo ocekivati nesto slicno..

Posted

Cek, nemacki pokret otpora? To neka sf serija?