December 25, 20186 yr 4 hours ago, darXtar said: i bolje ti da ne nadjes, ne vredi trositi vreme. glavni lik ima takvu facu kao da je rodjen za sitcom, sve ostalo Jest, sve čekam da kamera prijeđe na Stiv Karela. Izdržao nekako do trenutka kad ovaj u sred Turske, među desetinom do zuba naouružanih krijumčara ljudi i nadređenim iskusnim operativcem na terenu, kategorično odbija da bude tih jer ne može da pređe preko nepravde Šteta, ostalo je manje više zanimljivo, bliski istok vjerodostojan i generalno je fina serija za opuštanje.
December 25, 20186 yr 6 hours ago, mustang said: counterpart a netflix ima englesku seriju bodyguard, slatkis igra pa lepo za oko tenks!
December 25, 20186 yr Uhvatila me gadna prehlada, pa sinoc uzo Netflix i pustio Derry Girls. Jedna sezona, 6 epizoda, duhovito i vrlo nezahtevno, posebno interesantno za nas koji cenimo kvalitetan etnoreligijski hejt.
December 25, 20186 yr Odlično je ovo bekstvo iz šošenka il kako se već zove serija sa debelom patricijom i masnim benicijom. Jako dobro napisano, gluma izuzetna, nikad ovu nisam ozbiljno skapirao dok je bila seks bonba
December 25, 20186 yr Sto je teza, to je bolja glumica.. Meni je ovde Stiller prijatno iznenadjenje. Prvo sto je uopste izabrao ovaj projekat da rezira, a drugo sto odlican posao radi..
December 25, 20186 yr Da. Neprimetno gura svoj neki stil, bez artifartizma ili napadne spot estetike. Poslednja scena u jednom kadru iz poslednje epizode je smekerizam kao takav.
December 25, 20186 yr 15 minutes ago, ToniAdams said: Odlično je ovo bekstvo iz šošenka il kako se već zove serija sa debelom patricijom i masnim benicijom. Jako dobro napisano, gluma izuzetna, nikad ovu nisam ozbiljno skapirao dok je bila seks bonba o kojoj seriji pricas?
December 25, 20186 yr Miniserija ben stilerova, "bekstvo iz /nekog mesta čije ime sam zaboravio/", ozbiljna preporuka. Zasad je sjajno a mislim da je skoro kraj.
December 25, 20186 yr Inace, juce zavrsio Das Boot. Vidim da su je na imdb-u iskasapili najstrasnije, meni je generalno dobra. Mnogima smeta sto su paralelno sa desavanjima u podmornici uveli i drugu pricu na kopnu sa pokretom otpora, ali meni je to bilo dobro izbalansirano i povezano. Jedino mi je kraj malo underwhelming, pogotovo u odnosu na film koji je efektniji, ali posto vidim da ce biti i druge sezone, onda se zapravo i nije moglo ocekivati nesto slicno..