mustang Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 bodyguard engleski na netflix...napet, preporuka
Ajant23 Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Scenaristima je verovatno bilo napeto, ali samo u početku. Posle se mnogo olakšalo...
kipo Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 On 18.12.2018. at 22:56, kud u maglu Simoviću said: fina akcija jack ryan Gdje ima ovo pozajmiti? Ne nalazim..
kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 2 minutes ago, kipo said: Gdje ima ovo pozajmiti? Ne nalazim.. 1337x
Bojan Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Preporuka za belgijsku seriju "Tabula Rasa". Pre svega, dobra je glavna glumica Veerle Baetens, koja je već imala zapaženu ulogu u filmu "Broken Circle Breakdown". Ima tu hičkokovske napetosti, ima misterije, ali se ne ulazi u preteranu brutalnost i na kraju se ipak sve razjasni.
pacey defender Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 On 8.12.2018. at 19:51, Jeremija said: Naleteo juče (dok sam vrteo kanale) na Escape from Dannemora, nije moja šolja čaja (ne volim prison break filmove/serije), ali glumačka ekipa je dosta dobra, na čelu sa Benicijom del Torom, a igra i Patriša Arket, koja je, da ne upotrebim grublje i/ili seksističke kvalifikacije, neprepoznatljiva. Dosta zanimljiva prva epizoda, mislim da cu ispratiti do kraja. Take me to the pilot
Fakundo Sava Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 The Amerikanci ili kako mali Johny zamišlja ladni rat u svojem sokaku.Na pola druge i preskačem sve što nije vezano za spijunske igrice.Trijada glavnih glumaca bleda
MiddleClass Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Nemoguce da ima nesto gore i od Homelanda?!
Mil@n Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Sinner ispoštovao u drugoj sezoni, nije spektakularno, ali dovoljno dobro. Prva sezona bolja.
morgana Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Prijatelji, braćo, dajte neku seriju da zbog bindžovanja ostavim posao i zdrav život i stignem na rub ovisnosti, HBO i Netflix imaju prednost ali nisu uslov. Hvala.
Lancia Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 The Kominsky Method bih vise voleo da vidim kao film, bez obzira na simpaticnost likova i vrcave dijaloge, serija, ma koliko je kratka i brza za gledanje, pati od povremenih padova u radnji. Ono sto stoji je beskrajna magija Michael Douglasa.
darXtar Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 On 22.12.2018. at 11:39, Arkadija said: Odgledala Mrs Wilson. Meni je dobra mini-serija. Major Alek je baš bio lik. Koliko žena , koliko dece i sve ih je , izgleda, iskreno voleo. ova sto igra glavnu ulogu, gledao sam samo dve serije u koje ona glumi (the affair i luther) i secam se da se u oba nazivala alis/alison, onda prvi minut mrs wilson i cujem "alis" i kazem - nemoguce, pa proverim imdb kad ono jos u najmanje dve serije/filma isto se naziva alison nego, kad sam vec spomenuo luther, za par dana ide nova sezona On 22.12.2018. at 22:50, kipo said: Gdje ima ovo pozajmiti? Ne nalazim.. i bolje ti da ne nadjes, ne vredi trositi vreme. glavni lik ima takvu facu kao da je rodjen za sitcom, sve ostalo
mustang Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 (edited) 4 hours ago, morgana said: Prijatelji, braćo, dajte neku seriju da zbog bindžovanja ostavim posao i zdrav život i stignem na rub ovisnosti, HBO i Netflix imaju prednost ali nisu uslov. Hvala. counterpart a netflix ima englesku seriju bodyguard, slatkis igra pa lepo za oko Edited December 25, 2018 by mustang
Recommended Posts