pariah Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 (edited) Razočarali me francuski špijuni. Za srce me ujeli. Trebalo je da se završi posle treće sezone i one scene kada on samo sa ruksakom odlazi u maglu a za njim onaj imaginarni pas. Narcos je dobar, čak je i onaj sektaš Penya uverljiv. Sećam se shootera sa dirk diglerom kada sam celi film molio boga da dirk ubaci bojev metak i raznese ovog malog seronju- takva mu je gluma bila. Mislio sam da je affair završena, kad ono nova sezona- odgledao pet epizoda i dobro mi leži. American crime story 2 je okej. The Haunting of Hill House- limunada, sapunjara, a la stephen king. Ne mogu da shvatim da je ovo i kako je ovo pokupilo sve desetke i od gledalaca i od kritičara. To mi je jebena misterija. Najveći fejk ikada snimljen. Repriziram Deadwood i akobogda dočekati i taj film što će snimiti pa da se uz njega otvori konzerva sa breskvama. Edited December 11, 2018 by pariah
copkillah Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Dark, sjajna, atmosferična. jedino mi se možda nije dopala poslednja scena, ali okej, ne znači da ne mogu da nastave ovako dobro
mustang Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 (edited) counterpart..da mogu da odgledam sve za jednu noc ali nema se vremena. uh kako mi je lepo legao j.k. simmons pred kraj prve sezone sam, svaka mi epizoda proleti. odlicna tema, tvistovi, bas dobar triler. jedini problem imam sa zenskim delom, sa belim glumicama, sve mi lice pa ne mogu odmah da prepoznam koja je koja. @pariah i ja cu mozda opet deadwood... i dan danas vrtim wu i cocksucker scenu za pokradenu drogu. kada prevrne ocima i kaze da mu je drago sto ga je naucio tu rec .....masterpiece! Edited December 11, 2018 by mustang
jms_uk Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 1 hour ago, mustang said: counterpart.. Dobar podsetnik da je pocela druga sezona - thx!
nisam ja Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 podledao primo ep. moje prijateljice. deluje zanimljivo. jel još neko prati? https://www.youtube.com/watch?v=C3gmQcnJzP0
gervasius twinkleminkleson Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Gledah par epizoda ove Bad Blood na netflixu. Nisam inače nešto lud za italijanskim i ostalim gangsterima, ali nije loše. Porede je sa sopranovima (naravno, uz ulogama da ipak nije ni blizu po kvalitetu). Solidna glumačka ekipa, za sad djeluje dobro.
ToniAdams Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 konacno se uvatio u kostac sa the killing (danskom, ne znam kako glasi u originalu), i bas se nekako mucim.
kud u maglu Simoviću Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 forbrydelsen sara je krš riba al je serijal ekstra the deuce s02 kida
ToniAdams Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 smeta mi sto svi pricaju ogavno monotono i ne menjaju bas nikad izraz lica. djus sam pogledo jedno 3 ep i super je.
mraki Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Nije loš The Fall za sad, krenuo ipak sa njim pošto ima manje epizoda i već je završeno, za praznike ću taman Peaky Blinders.
Ajant23 Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 On 12.9.2017. at 4:02, Ajant23 said: Springfloden Kako gledam košarku, primetio sam ovu seriju na RTS-u. Učinilo mi se da je vredna gledanja, pa sam je skinuo celu i nisam se prevario. Ovo je samo po diskursivnosti motiva i uobičajenim tematizacijama tipična skandinavska serija. Srećom, sve to uveliko nadilazi razvijajući finu naratologiju u kojoj kroz svest o žanru lepo nalazi svoja rešenja i svoju vrstu tautologije kojom prepliće misterioznu oniriju kriminalističke istrage. Serija na nivou odličnih francuskih trilera. Preporuka. Heh, zna i RTS ponešto... Druga sezona je još bolja. Moje poređenje sa francuskim trilerima donekle se opravdalo i činjenicom da je druga sezona prepletena sa dešavanjima upravo u Francuskoj. Odlična serija i preporuka za sve one koji više vole klasični žanr...
MiddleClass Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 22 hours ago, ToniAdams said: konacno se uvatio u kostac sa the killing (danskom, ne znam kako glasi u originalu), i bas se nekako mucim. Odlicna serija.
ToniAdams Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 1 hour ago, MiddleClass said: Odlicna serija. nema nesto riba. odlicna mora dima
Frank Pembleton Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 On 11.12.2018. at 16:44, pariah said: Razočarali me francuski špijuni. Za srce me ujeli. Trebalo je da se završi posle treće sezone i one scene kada on samo sa ruksakom odlazi u maglu a za njim onaj imaginarni pas. Ja kad sam cuo za nastavak . bas se zapitao, zasto bre kad je ono do jaja kraj....
Bujodrag Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Ima onaj stih negde: sve što je lepo ima kraj. Ergo, ako nema kraj onda nije lepo.
Recommended Posts