Jeremija Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 (edited) Naleteo juče (dok sam vrteo kanale) na Escape from Dannemora, nije moja šolja čaja (ne volim prison break filmove/serije), ali glumačka ekipa je dosta dobra, na čelu sa Benicijom del Torom, a igra i Patriša Arket, koja je, da ne upotrebim grublje i/ili seksističke kvalifikacije, neprepoznatljiva. Edited December 8, 2018 by Jeremija
mustang Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 “nije moja solja caja”....aaaaaaa gospodja ministarka
Jeremija Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 2 hours ago, mustang said: “nije moja solja caja”....aaaaaaa gospodja ministarka Nisam odoleo, moraću češće ovo da upotrebljavam...
Jeremija Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 (edited) The Fall je OK, nisam ljubitelj krimi serija, ali sam ovo bio "prisiljen" da gledam, i nije loše. Imaj u vidu da završetak nije najinteligentnije izveden, ali je zato poprilično nepredvidiv... Edited December 8, 2018 by Jeremija
Moća Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 ali sam ovo bio "prisiljen" da gledam,Hoces reci da nije tvoja solja caja Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Jeremija Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Just now, Moća said: Hoces reci da nije tvoja solja caja Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Da, nije moja šolja čaja...
Sara Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 slobodno gledaj pikije, vidiš da se duciju ne sviđaju
mustang Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 39 minutes ago, mraki said: Peaky Blinders ili The Fall, šta da gledam? always peaky blinders
mustang Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 44 minutes ago, Jeremija said: Nisam odoleo, moraću češće ovo da upotrebljavam... najzgodniji si kad ne progovaras
Mil@n Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 (edited) Solidna druga sezona Ozarka, gledljivo skroz. Sad Better Call Saul. Edited December 9, 2018 by Mil@n
Milosh76 Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Narcos Mexico se malo popravio u poslednje 2-3 epizode i pocinju da lice na opasne dilere, a ne na male mace koga se svega i svakoga plase.
Recommended Posts