3opge Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 50 minutes ago, darling said: jako simpaticno, odgledala tri, cetri. fala sto si mi otkrio. jedna od mojih omiljenih serija, tek sam shvatio da sam je sada odgledao drugi put. Amanda Peet je genijalna glumica.
darling Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 17 hours ago, 3opge said: jedna od mojih omiljenih serija, tek sam shvatio da sam je sada odgledao drugi put. Amanda Peet je genijalna glumica. odlicna je, slazem se. zavrsila sam prvu, usla u drugu, serija za odrasle. i slazem da je ona fenomenalna, o, koliko je volim. ima mesta gde pronalazim sebe, a ono kad se igraju u parku posle seanse kod terapeuta, tu sam se rasplakala. darling picka marv, imas mustuluk!
Mil@n Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 (edited) Završio juče gipsy sa Naomi Watts. Čim sam je zbindžovao, jasno je da me je uvukla. Ocena na imdb svakako ne odgovara kvalitetu. U pitanju je svojevrsan mindfuck, sasvim korektan prihološki triler o psihajatru tj njoj koja se zaplela u moru svojih laži, opsesija, požuda... Atmosfera pomalo Linčkovska na momente mulholland drive npr, možda i zbog same Naomi, a ako dodamo da ima i solidno lezbo scena, jasna je paralela. Inače je Naomi lepa kao i uvek ali ima 35 kila. Nažalost, razrešenje (konkretno) je izostalo jer je serija otkazana i kako stoje stvari neće biti druge sezone, pa je možda bolje odgledati nešto što ima kraj Ozbiljno, sa postojećim čovek se oseća po malo prevarenim... Edited July 13, 2018 by Mil@n
FPLS Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 Jel overio neko Sharp Objects? Po kritikama, reklo bi se da obecava.
alec harvey Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 Naomi Watts, lezbo scena, dovoljno... Sharp objects nekako lici na sve sto je bilo aktuelno poslednjih par godina, true dectetive, big little lies , do patrick melrose... bar mi je to utisak posle prve...
mustang Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 strange angel zbindzovala prvih pet, vrlo interesantno o coveku koji ima viziju da napravi raketu za put na mesec. srednje ime mu je...Marvel
kud u maglu Simoviću Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 odgledao tabula rasa. nek nastave belgosi da prave čokolade i manu se serija bednih 4.31/10
kud u maglu Simoviću Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 neopevani. zato sam skinuo ono što je marv, čini mi se, pohvalio
darling Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 kiling iv, koje sranje. osim sto je ova glumica sto igra psihopatkinju fantasticna. kako ocena na imdb 8,5, sta je to svet video sto ja nisam, neam pojma.
Katikon Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Prva epizoda mi je bila ok, al posle epsko sranje. Sama sam kriva sto sam probala nesto s onom iz grey’s anatomy, najgore serije sviju serija i svih vremena.
Lancia Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 On 14.7.2018. at 0:54, alec harvey said: Sharp objects nekako lici na sve sto je bilo aktuelno poslednjih par godina, true dectetive, big little lies , do patrick melrose... bar mi je to utisak posle prve... Ovo zvuci zanimljivo, odoh u dutjan.
Recommended Posts