June 28, 20186 yr 8 hours ago, Duci Simonovic said: Onaj svapski? Slobodno prekini taj faj znaci? ne vredi sna naustrb posla. ja uporan par epizoda, sve mislim smislice nesto sa ovih 300 likova.. mnogo je to lukova.
June 28, 20186 yr 3 hours ago, marv said: prekinuo sam na pola prve epizode a jbg, kad ti ishvale seriju. i jos kazu sacekaj par epizoda.
June 28, 20186 yr Ja pogledao celu melikeit. Pogledaj kad si vec dosao do pola.Sent from my Le X620 using Tapatalk
June 29, 20186 yr gledao prve dve epizode kiss me first i do sad deluje sasvim ok, sigurno bolje nego sto je ocenjeno
June 29, 20186 yr 28 minutes ago, Milosh76 said: Odlican Bilions yep jedva cekam sledecu sezonu. naravno da navijam za matore. retko kad mi se desi da oba neprijatelja podjednako volim i razumem
July 2, 20186 yr Odgledao Billions. Super sve u svemu, nadam se da će i 4. sezona biti podjednako zanimljiva, iako ćemo se načekati... Najjaci lik mi je Čak senior, junior me pomalo nervira Edited July 2, 20186 yr by mraki
July 4, 20186 yr Pa torenti,torenti su ukinuti... Proveri vatrozid ili reinstaliraj torent klijent,moj predlog je qbittorent