marv Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 danas sam zavrsio amerikance i ne secam se da mi je bio zao sto se zavrsava neka serija kao ova :(
mustang Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 3 hours ago, marv said: danas sam zavrsio amerikance i ne secam se da mi je bio zao sto se zavrsava neka serija kao ova :( ja cekam da se zavrsi sezona pa da izbindzujem
Marvin (Paranoid Android) Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Vidim da se ohoho pisalo već o La Casa De Papel Spoiler Samo da dodam Marvinov pečat kvaliteta, ovo je bilo sjajno. Hvala Darling za preporuku. Vidim na Redditu da prave sledeću sezonu - NEMOJTE LJUDI KO BOGA VAS MOLIM!
darling Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 nedostaje mi piratski zaliv. gde li je moj diler sno, jel ga neko video skoro? naostrila sam se na bron, cekala da se nakupi, i sad kurton: na ajplejeru od 4. epizode, i ta 4. jos 5 dana avejlbl. upomoc.
stajebrebilo Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Sno je jaci nego ikad, skinuo sam gomilu serija od njega
Moća Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Gde skidate serije i filmove od kad je presusio piratski zaliv?Sent from my Le X620 using Tapatalk
ToniAdams Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 pa kucaj u guglu torrent+search i iskocice. oces sve da ti se sazvace
triple_nippled Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 torrentz2 zavrsava posao sto se pretrazivanja tice
marv Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 7 hours ago, darling said: nedostaje mi piratski zaliv. gde li je moj diler sno, jel ga neko video skoro? naostrila sam se na bron, cekala da se nakupi, i sad kurton: na ajplejeru od 4. epizode, i ta 4. jos 5 dana avejlbl. upomoc. 3 hours ago, Moća said: Gde skidate serije i filmove od kad je presusio piratski zaliv? Sent from my Le X620 using Tapatalk https://thepiratebay.pet/
urkozamanje Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Nahvalise mi ovaj Dark, stigao sam do pete.. i razmisljam sta dalje. Kako se razvija cini mi se da lako moze da se ispostavi kao glupost, a opet, moze da se desi i da bude kul. Draga Saveta, sta da radim?
Fakundo Sava Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 4 hours ago, urkozamanje said: Nahvalise mi ovaj Dark, stigao sam do pete.. i razmisljam sta dalje. Kako se razvija cini mi se da lako moze da se ispostavi kao glupost, a opet, moze da se desi i da bude kul. Draga Saveta, sta da radim? Ako gledaš kajaćeš se ,ako ne gledaš kajaćeš se
marv Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 6 hours ago, urkozamanje said: Nahvalise mi ovaj Dark, stigao sam do pete.. i razmisljam sta dalje. Kako se razvija cini mi se da lako moze da se ispostavi kao glupost, a opet, moze da se desi i da bude kul. Draga Saveta, sta da radim? prekinuo sam na pola prve epizode
Recommended Posts