Aleksija Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 i da, feud je dosta pristojan. obe dive su odlicne, ali su energija i izgled susan sarandon takvi da mi nijednog trenutka nije delovalo neprirodno sto u najvecem delu serije ima bar 20 godina manje nego u rl.
Frau Gabrijela Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 feud je i meni bio odličan. pričalo se pre izvesnog vremena, ovde sam i čula za seriju.u stvari, htela sam da zahvalim maji i tebi što ste napisali ovo za terror. pakujem otkad se pojavila, nikako da počnem da gledam, ne gleda mi se, a imam utisk da propuštam nešto što se ne sme propustiti.
Mil@n Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 SPOILERS ON! Pridružio bih se neoduševljavanju po pitanju terora. Serija ima klaustrofobičnu atmosferu, dinamika nula, slabo razrađeni i nezanimljivi likovi. Jednostavno - nezanimljivo. A i najbolji lik tj glumac - Ciaran Hinds - prerano odapinje. Sve u svemu, ako se i preskoči nema se za čim žaliti.
Filozof manijak Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 vidiš. što se tiče likova i atmosfere imam potpuno suprotan utisak od tebe.
Frank Pembleton Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Jel neko gleda Ubiti Iv ?Valja li čemu?...shiit has hit the fan....
jms_uk Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Jel neko gleda Ubiti Iv ?Valja li čemu?...shiit has hit the fan....Gledam ja - i nije lose, mada nisam siguran kako ce da se nastavi posle onakvog kraja 4. epizode. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Frank Pembleton Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Meni izgleda, kao da fali "ono malo" da bude dobra serija......shiit has hit the fan....
Mil@n Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 6 hours ago, Filozof manijak said: vidiš. što se tiče likova i atmosfere imam potpuno suprotan utisak od tebe. Ma ok je to. Osnova radnje, neko tamo stvorenje koje tamani članove posade jedno po jedno stvarno nije moj cup of tea, ne radi me ni malo. Ako dodamo da me ne pomeraju ni te ostale stvari, jasno je zašto me serija ne radi previše. Nije mi ne znam koliko dosadno dok je gledam, ali mi slabo drži pažnju i uopšte ne vuče da gledam (još).
nautilus Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 On 28.4.2018. at 0:40, kud u maglu Simoviću said: jel neko ispratio/prati la casa de papel posle s01e01 izgleda gledljivo ovo je super. tacno kakva bi serija o pljacki trebalo da bude.
kud u maglu Simoviću Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 završio s01. odlično. one muzičke sekvence su maestralne, tarantinovski citati takođe. nadam se da drugi deo neće razočarati 8.96/10
Mil@n Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Gle gledate to? Mora da se skida ili ima ne daj bože na netflidži?
kud u maglu Simoviću Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 (edited) ja skino, a netflidžina je produkcija, ne znam jery je ima unas Edited May 3, 2018 by kud u maglu Simoviću
marv Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 meni ova "zver" na teroru skanadalozno, ko da je uradjeno u mobilnoj aplikaciji koja kombinuje sliku polarnog medveda i gorile, nije da sam ocekivao revenant ali cgi devedesetih je previse
Recommended Posts