Duci Simonovic Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Smor mi teror, do pete sam nekako i terao posle se sve tesko nateravo da gledam, sta na 7, kontam da cu do kraja na preskakanje
Haralampije Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Gledao sam prve 3 sezone Boscha, vrlo dobro uradjeno, daleko od lemonade
jms_uk Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Nije los Deep State, jedino mi je sad bezveze sto nisam saznao kad zavrse pa da se odgleda sve u jednom cugu. A ne sad odgledao prve 4 epizode i sad treba da cekam svake nedelje za novu...
kud u maglu Simoviću Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 jel neko ispratio/prati la casa de papel posle s01e01 izgleda gledljivo
Tresko Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel neko ispratio/prati la casa de papel posle s01e01 izgleda gledljivo Ja odgledah sad sve epizode, i onaj deo od osam epizoda koji je u stvari drugi deo prve sezone, i meni sasvim OK. Uspeli su da naprave 21-22 epizode i mislio sam prvo da će biti suviše razvučeno, ali nije fino je vozilo sve vreme.
Fakundo Sava Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Krenuo da gledam Battlestar Galactica ,prvi put,sa 15 godina zakašnjenja i to je tako očigledno... biće ovo mučenje,trebalo je ovo overiti u sitnijm godinama La casa del papel je opasno zarazna ali mogli su da sadžmu sve u desetak epizoda
jms_uk Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Nocas [u US, kod nas ujutru na kioscima] pocinje nova sezona Elementary [posle poduze pauze].
Frank Pembleton Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 9 hours ago, jms_uk said: Nocas [u US, kod nas ujutru na kioscima] pocinje nova sezona Elementary [posle poduze pauze]. Nije serija za koju bih se vezao, ono da iščekujem početak, ali kad naletim uvek rado pogledam...
jms_uk Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 58 minutes ago, MiddleClass said: Necu na topik no odje... kakva je druga sezona ww? Za sada, odlicna!
James Marshall Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Ozbiljno štivo, ozbiljno osmišljeno, za sad kvalitetno.
Lancia Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Terror je bzvz skroz, odgledacu jos ove dve sto su mi ostale, ali kako prolazi jedna po jedna epizoda, tako i pada u kvalitetu.
Aleksija Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 (edited) 9 hours ago, Majo said: Terror je bzvz skroz, odgledacu jos ove dve sto su mi ostale, ali kako prolazi jedna po jedna epizoda, tako i pada u kvalitetu. nazalost, tako je. odgledala the looming tower- romantizovano cinicno, ako tako nesto postoji - ali gledljivo. kad sam vec ovde, ima li neko preporuku za zanimljivo i kredibilno stivo o ovim dogadjajima (a da nije knjiga po kojoj je snimljena serija)? Edited May 2, 2018 by Aleksija
Recommended Posts