ToniAdams Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 odgledo 6 epizoda terora, dosta je sve kul, jedino me je cgi razocarao. plus je monster bas nekako slabo dizajniran, bolje da su se drzali klasicne bele mecke.
Tresko Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 20 minutes ago, Majo said: Ako me prevaris, dolazim i placas pitje Može. Dogovoreno.
Filozof manijak Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 3 minutes ago, ToniAdams said: odgledo 6 epizoda terora, dosta je sve kul, jedino me je cgi razocarao. plus je monster bas nekako slabo dizajniran, bolje da su se drzali klasicne bele mecke. Ali monster nije klasična bela mečka, nego nešto mnog zlokobnije. Ovako ga najpribližnije zamišljam
ToniAdams Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 ma kapiram ja to,nego kad ne umeju napraviti to zajebato
J-♣ Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Juče završih Terror. Kao što napisah posle prve dve epizode da je oooodlično, tako i posle desete. Bio utiska da su scene na ledu snimali negde na Islandu, Grenlandu, kad ono ipak u studiju. Prijatno se iznanadih kvalitetnom primenom CGI.
kud u maglu Simoviću Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 6 minutes ago, ToniAdams said: ma kapiram ja to,nego kad ne umeju napraviti to zajebato pa kad su ga pravili mađari idgledaj do kraja obavezno jebo mečku/t rexa
ToniAdams Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 ma ocu, sve u svemu je dobra postena osmica od 10
Sludge Factory Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Zavrsio i ja Terroraru sinoc. Dobro bilo. Ipak, mislim da ce se Adams obradovati i da serija ne dostize izuzetnost™. A moram biti nadzak i reci da me je malo smorila Spoiler iznenadna ljubav Krozijera i Ficdzejmsa, kao i prebrzo/prelako razresavanje misterije oko ubistva eskima. Jeste sve to nagovesteno u prethodnim epizodama, ali moglo je malo da se "pricvrlji" u slucaju prve stvari, odnosno prosiri u slucaju druge. Kapiram da ekstremne situacije i okolnosti izostravaju i pojacavaju mnoge stvari i sve je to ok, ali ipak. I mislim da je Hiki mogao biti jos ludji i da je trebalo mozda jos malo poraditi na rivalstvo izmedju njega i Krozijera, kao i na uticaju stvorenja na sve to. No, sve u svemu, prijalo mi je gledanje. Kakva govna sve prave u poslednje vreme, Terror je zakon.
ToniAdams Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 samo mi reci jel se u spojleru jebu u dupe. sve ih cekam da iskoce gologuzi.
Sludge Factory Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 1 minute ago, ToniAdams said: samo mi reci jel se u spojleru jebu u dupe. sve ih cekam da iskoce gologuzi. Da
kud u maglu Simoviću Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 eskimi se jebavaju to nema ni na redtubeu
Aleksija Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 posle tri odgledana terora, dosta pohvala - mislila sam da ce mi motivacija za gledanje biti mnogo niza, s obzirom da sam procitala knjigu - a bila sam skoro uverena da niko ne moze tako temeljno docarati onu zimu i uzas kao simons. ako uspeju da odrze paznju na istom nivou i u narednih 7 epizoda, zaista svaka cast. versace - mucan i odlican. ali zaista.
Recommended Posts