April 14, 20187 yr On 13/04/2018 at 18:33, vookela said: Vec skidam... Jesi li odgledao? Osim neobicnog obrta oko bivse zene fino ide prica. Ko zna gde ce da odu u petoj sezoni...
April 15, 20187 yr zavrsila boscha. prebrzo. vrhunac je park u poslednjoj epizodi, moj park gde vodim psa ....dobro i moja policijska stanica Spoiler al sto ostavise cliffhanger majkoo mila sve gledam gde je dugme za next epizode! sve po ritmu kako mi pashe. i matora dva pandura sa ktown killer 😂
April 15, 20187 yr ostale ti najbolje dveNe moze bolje. Mozda ih sutra pogledsm a jel gleda neko Better things, odgledao prve tri, ne izgleda mi lose...Pogledao sam celu seriju i meni je odlicna. Svakodnevna problematika sa smešnim zapletima i opičenim likovima. Imam utisak da je baš iskreno napisana. Preporuke. Pamela Adlon mi deluje kao fenomenalna licnost. mislim da bi se zaljubio u nju ko Louis CK u njenog lika u seriji Louie [emoji38]
April 15, 20187 yr hvala , nastavljam... a pogledao sam i prvu epizodu Killing Eve, ne znam gde ce da ode, u zajebanciju ili neko spijunsko jurcanje po evropi...
April 15, 20187 yr the good fight opet da naglasim koliko je dobra serija, precizno pisanje, prava poslastica! smejem se ...ko da je kovacevic pisao :) Edited April 15, 20187 yr by mustang
April 16, 20187 yr Previse frigidan, geometrijski dosadan i mracno snimljen Counterpart, prilicno sam se namucio da odgledam prve dve epizode. Ne pomaze ni J.K. Simmons.
April 16, 20187 yr 18 minutes ago, Majo said: Previse frigidan, geometrijski dosadan i mracno snimljen Counterpart, prilicno sam se namucio da odgledam prve dve epizode. Ne pomaze ni J.K. Simmons. Nastavi. Posle biva sve bolje. J.K. Simmons je kao i obično odličan.
April 16, 20187 yr 6 minutes ago, Tresko said: Nastavi. Posle biva sve bolje. J.K. Simmons je kao i obično odličan. Ako me prevaris, dolazim i placas pitje
April 16, 20187 yr 12 minutes ago, Tresko said: Nastavi. Posle biva sve bolje. J.K. Simmons je kao i obično odličan. +1 Meni Counterpart odličan.