jms_uk Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 On 13/04/2018 at 18:33, vookela said: Vec skidam... Jesi li odgledao? Osim neobicnog obrta oko bivse zene fino ide prica. Ko zna gde ce da odu u petoj sezoni...
stajebrebilo Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 3 minutes ago, jms_uk said: Jesi li odgledao? nisam, tek jutros se svuklo sve...
mustang Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 zavrsila boscha. prebrzo. vrhunac je park u poslednjoj epizodi, moj park gde vodim psa ....dobro i moja policijska stanica Spoiler al sto ostavise cliffhanger majkoo mila sve gledam gde je dugme za next epizode! sve po ritmu kako mi pashe. i matora dva pandura sa ktown killer 😂
maheem Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 the terror ridlara pokidao Super je. Ostale mi jos dve epizode.
alec harvey Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 a jel gleda neko Better things, odgledao prve tri, ne izgleda mi lose...
maheem Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 ostale ti najbolje dveNe moze bolje. Mozda ih sutra pogledsm a jel gleda neko Better things, odgledao prve tri, ne izgleda mi lose...Pogledao sam celu seriju i meni je odlicna. Svakodnevna problematika sa smešnim zapletima i opičenim likovima. Imam utisak da je baš iskreno napisana. Preporuke. Pamela Adlon mi deluje kao fenomenalna licnost. mislim da bi se zaljubio u nju ko Louis CK u njenog lika u seriji Louie [emoji38]
alec harvey Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 hvala , nastavljam... a pogledao sam i prvu epizodu Killing Eve, ne znam gde ce da ode, u zajebanciju ili neko spijunsko jurcanje po evropi...
mustang Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) the good fight opet da naglasim koliko je dobra serija, precizno pisanje, prava poslastica! smejem se ...ko da je kovacevic pisao :) Edited April 15, 2018 by mustang
Lancia Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Previse frigidan, geometrijski dosadan i mracno snimljen Counterpart, prilicno sam se namucio da odgledam prve dve epizode. Ne pomaze ni J.K. Simmons.
Tresko Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 18 minutes ago, Majo said: Previse frigidan, geometrijski dosadan i mracno snimljen Counterpart, prilicno sam se namucio da odgledam prve dve epizode. Ne pomaze ni J.K. Simmons. Nastavi. Posle biva sve bolje. J.K. Simmons je kao i obično odličan.
Lancia Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 6 minutes ago, Tresko said: Nastavi. Posle biva sve bolje. J.K. Simmons je kao i obično odličan. Ako me prevaris, dolazim i placas pitje
Skyhighatrist Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 12 minutes ago, Tresko said: Nastavi. Posle biva sve bolje. J.K. Simmons je kao i obično odličan. +1 Meni Counterpart odličan.
Recommended Posts