ToniAdams Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 6 hours ago, Filozof manijak said: Ne, to ih je Inuit-vrač upozorio da sklone odatle jer će narušiti ritual. To je isti Eskim koga su upucali u drugoj epizodi, i on je valjda neki šaman - vidovnjak +1
Кристофер Лумумбо Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 On 3/31/2018 at 11:00 AM, kud u maglu Simoviću said: waco? gledo neko?
Sludge Factory Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Jel su oni ovo izbacili tri epizode Terrora?
Čutura Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 19 minutes ago, Sludge Factory said: Jel su oni ovo izbacili tri epizode Terrora? treca nocas u tri isla na amc-u al bez prevoda
Sludge Factory Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 2 minutes ago, Čutura said: treca nocas u tri isla na amc-u al bez prevoda da, epizoda 3 je isla sinoc, ali na kiosku vidim da ima i 4 i 5.
אַף אֶחָד Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 odgledao pola mladog pape. vidim da su se ovde bila prilicno podeljena misljenja. meni je bizarno i odlicno za sada. na ivici fantastike. a pritom vrlo univerzalna prica o dolazku mladog diktatora na vlast.
Caligula Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 (edited) On 11/02/2018 at 12:12 PM, Marvin (Paranoid Android) said: Requiem (BBC) Horror Nakon prve epizode, rivjuovi prilično nahvališe ovo, vidim ja ima torrent sa svih 6 epizoda, skinem. Brate, kakva je ovo glupost. Koliko generična chiller postava. Već u prvih 15-20 minuta ima toliko čudnih jezovitih zvukova, onostranih šuškanja, šaptanja, sugestivnog buketa cveća čije se latice pomeraju same od sebe (a sekund kasnije kamera pokazuje promaju), prosto na svakih 5 minuta neka scena vrišti gledaocima "OVO JE HOROR, OVO JE HOROR, BUDITE UPLAŠENI" Da ga jebem, odgledao sve sem poslednje (danas je gledam) - slazem se da je moglo malo manje jeftino u efektima ali prica ima sasvim interesantan razvoj, vrlo odmeren. Meni se za sada svidja (ignorisem nedostatke jbg) jer je ideja interesantna i ide nesto dalje od horora. Mislim da su se zajebali sto su ga ugurali u zanr, jer ovo na kraju moze da bude i polu krimi serija, i to sasvim solidna. Odgledam danas kraj pa javljam da li sam razocaran ili ne. btw. glavna glumica je 1 ruznjikavi magnet. Magicna zenska. Edited April 4, 2018 by Caligula
Tresko Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 21 hours ago, mraki said: Krenuo i Trust, gleda neko? Gledam ja. Dobra ekipa, i dobro uradjeno. Samo je nekako "teška atmosfera", i Sutherland je totalno lud lik.
J-♣ Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Terror e05 serija se kreće pravim tempom. Jared Haris dobar, kao i troje njih iz GoT.
Weenie Pooh Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Koje troje, meni su poznati samo Mance Rayder i Edmure Tully? I naravno rahmetli Lane Pryce iz Mad Men.
3opge Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 "Assassination of Gianni Versace" jebe keve, ako glavni lik ne dobije EMMY za ovu ulogu neka sve tri akademije prdnu u chabar.
Frank Pembleton Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 " userid="9780"] Terror e05 serija se kreće pravim tempom. Jared Haris dobar, kao i troje njih iz GoT. [emoji4]Pre neko veče ubo treću na AMC kad ono nema titla?
Recommended Posts