Sludge Factory Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Dobra i druga epizoda stvarno. Ali ima pravo Vini, oprez!
Duci Simonovic Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Jel gledao iko masters of horror? Valja li ista? http://www.imdb.com/title/tt0448190/?ref_=wl_li_tt
Fakundo Sava Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 2 hours ago, Duci Simonovic said: Jel gledao iko masters of horror? Valja li ista? http://www.imdb.com/title/tt0448190/?ref_=wl_li_tt Ako voliš horor većina će ti biti interesantna. Preporuka za Cigarette burns(Karpenter),Jenifer(arđento)Imprint (miiiiiike),Incident on and Off a Mountain Road Odavno sam gledao pa je većina zaboravljena mogao da obnovim gradivo
peralozac Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 34 minutes ago, Gylfi Pleasure said: Navukao se na Downton Abbey ko konj. Sve jasno . Ćerka i ja smo jednog vikenda, na preporuku njene drugarice, naivno uleteli u taj svet pa je posle od ponedeljka do petka bilo povuci potegni i na poslu i u školi od silnog bindžovanja. I dan danas kada me tretira kao slugu odgovaram sa jes lejdi meeeeeeeeeri (i naravno odradim). A na samom početku toliko nisam imao pojma o čemu se radi da sam dobio nula torenta za pretragu Downtown Abbey...
J-♣ Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 18 hours ago, Filozof manijak said: Gde gledate Terror? Ima na rarbg.to trafici, a i prevodi se extra brzo pojave na titlovi.com. Sinoć u 22h na sbb-AMC bile prve dve epizode jedna za drugom, sledeći četvrtak E03.
darling Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 16 hours ago, Gylfi Pleasure said: Navukao se na Downton Abbey ko konj. ja sam gledala na hrtu i u pocetku mi bilo simpa, al nije dugo trebalo da od tolke kolicine blaziranosti pocnu da me obuzimaju bes i zelja da ih sve stigne revolucionarna pravda. nisam bila spremna da previse strasti investiram u serijski program, pa sam se iskljucila.
mraki Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 (edited) Ja sam gledao par sezona (koliko je u tom momentu bilo emitovano), nikad nisam nastavio i odgledao do kraja. Ne znam koliko sad ima smisla, sve sam pozaboravljao, uključujući i to gde sam stao. Na Top kanalu ide neki Zatvor Ventvort, čini se zanimljivo na prvi pogled, vidim i da ima dobru ocenu na Imdb. Gledao neko, vredno skidanja? Edited March 30, 2018 by mraki
MiddleClass Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Black Mirror da gledam? Ne znam sta da uzmem posle Leftoversa...
ToniAdams Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 (edited) Naravno da gledaš. Odgledao teror prve dve, i moram priznati da mi izmiče izuzetnost. Edited March 31, 2018 by ToniAdams
Recommended Posts