Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

E kad se to emituje , ja odgledao, 5, a koliko vidim ima samo jedna sezona od 10 epizoda?

...shiit has hit the fan....

Posted

Dok je islo premijerno, islo je nedeljom uvece. A sada su krenuli reprizno, i to mini maraton od po pet epizoda subotom.

Da, prva ima ukupno 10 epizoda..

Posted

Pa ja na IMDB vidim i da ima samo jedna...

Posted
2 hours ago, Aleksija said:

ako uspeju da docaraju bar delic atmosfere  knjige... ima da se smrznemo. nestrpljivo cekam the terror

sinoc isla prva a veceras druga epizoda... 

Posted
9 minutes ago, Frank Pembleton said:

Pa ja na IMDB vidim i da ima samo jedna...

Pogledaj kod glumaca, kod svih glavnih pise 20 epizoda. Druga sezona ce sigurno biti emitovana tokom godine, ja sam se nadao da ce odmah nastaviti, ali verovatno prvo mora da ide na svedskoj SVT, koja je producirala, pa onda moze na ostalim kanalima.

Swedish viewers’ jumbo appetite for Vår tid är nu (The Restaurant) has convinced SVT to greenlight a third season, set to go into production for Jarowskij in March 2018.

While season 1 focuses on the years 1945-1950 and season 2 on 1955-1962, the third season will cover 1968 to 1971.

Posted
2 minutes ago, Bright Billy said:

sad sam videla da si vec postovao. ja cu sacekati sve zajedno, dok prodje ovaj sneg i ladnoca :)
.znaci, obecava.

Posted

Kako bi bilo strava da BBC snimi serijju po Pekicevom Besnilu... kad ste vec kod drama-horor teme za serije :D

Posted

Još veća strava bi bila da RTS to uradi. 

Posted

Ako si citao knjigu, onda znas da RTS nema kapacitet ni uvodnu spicu da napravi kako treba

Posted

Zato i kažem...to bi bio horor par exellance 

:D 

Posted
13 hours ago, Aleksija said:

sad sam videla da si vec postovao. ja cu sacekati sve zajedno, dok prodje ovaj sneg i ladnoca :)
.znaci, obecava.

Jedva čekam ovu seriju, knjiga mi je izazivala nalete jeze u talasima dok sam je  čitao 

Posted
19 hours ago, Aleksija said:

.znaci, obecava.

nakon dve odgledane epizode, mogu reci da definitivno obecava...

cezar, brut i mr pryce razbijaju :happy:

Posted (edited)
21 hours ago, Bright Billy said:

Zar to nije u aprilu i to krajem?

EDIT: Sad vidim da je islo sinoc i da ide i danas, a pise na zvanicnom posteru premijera 24. aprila. Boga pitaj sta rade :D 

Edited by Sludge Factory
Posted
On 26/03/2018 at 10:38 PM, Milosh76 said:

Ako si citao knjigu, onda znas da RTS nema kapacitet ni uvodnu spicu da napravi kako treba

Pa ne nužno, baš mislim da bi jako efektno moglo da se sve odradi rabljenjem nagoveštaja. Em ima svega nekoliko likova koji nose priču em je sem onog sa vojskom na samom kraju sve je prilično kamerno. 

Mislim, naravno da nećemo tako nešto doživeti. 

Posted

Zamislite Heathrow u izvedbi RTSa? Ili mislite da treba prilagoditi roman surcinskom aerodromu 2018. recimo?:fantom: