Jump to content

Reklame

Featured Replies

snimljena je 1976. godine, reklamira vodu Perrier, bila je cenzurirana :Hail:http://youtu.be/foXEns6wIKc

Petar-Markovic-Pivo-Sa-Ukusom-Piva_rr8oHAA.jpegDobar
  • 1 month later...

Нису, коначно се обраћају тржишту. Досада су се углавном обраћали деветнаестогодишњим хипстерима који живе у становима од по 200 квадрата, што ипак релативно мала циљна група.

a verujem da ni to nije bez logike. nastavili bi oni sa hipsterisanjem, nego kontaju da su paketi sada već dostupni i brucošima iz provincije i radničkoj deci iz predgrađa.

• 2 weeks later...

meni je ova reklama sa acom lukasom u biblioteci mnogo dobra*. ova u teratani sa bedkopijem je bezveze, kao i šatana, ali način na koji lukas sedi, pa još u biblioteci mi je odličan. *ne mislim dobra u nekom martketinškom smislu, da ću sada da otrčim u telenor radnju, nego mi smešna kada je vidim i odgledam je do kraja.

i meni Lukas urnebesan, i smejem se ssvaki put kad je vidim, 'naci dobra reklamamalo off ali u vezi sa hipsterajem, rece jedna drugarica na koncertu Kill Me Laser videvsi publiku- ovo kao na setu reklame za Tl ili mts

slažem se saposlednja četiri posta.kad se samo setim one male što ide na kendo trening... :isuse:

ali ,,dizel,, muzika :isuse:ubode me u uvo,srce mozak svaki put kada cujem

Edited by ivy

aahaa..pa bilo mi cudno ali ne pratim aktuelnosti a vidim pjevace koji to reklamiraju pa reko mozda je postalo ponovo moderno..ne bi me nista iznenadilohvala na objasnjenju,sad mi je lakse

pa pazii jeste opet moderno

:mellow: