Jump to content

Reklame

Featured Replies

Meni je turbomaksimalno nervirajuća ona reklama za pseću hranu Pedigree, kada klinka objašnjava ceo digestivni proces njene džukele sa zaključkom: "moj Oskar ima tvrdu kaku", pa usledi scena gde čisti govno metlicom (a Oskar se mašala posrao)...k'o za inat rednovno naletim na tu reklamu u vreme doručka. Pas mater njihovu! angry.gif

ima reklama za mleko/losion za telo,valjda Garnier ugl 7dana vam pruza hidriranu kozu i to je najnoviji brejktru..7 dana hidrirana koza!!!znachi ne morate se vishe kupati 7 dana i imacete hidriranu kozu uz pomoc garnier losiona za telo a i shteta ga spirati sa koze svaki dan kad vec traje 7 dana,potpuna iskoristljivost :lol:

ima reklama za mleko/losion za telo,valjda Garnier ugl 7dana vam pruza hidriranu kozu i to je najnoviji brejktru..7 dana hidrirana koza!!!znachi ne morate se vishe kupati 7 dana i imacete hidriranu kozu uz pomoc garnier losiona za telo a i shteta ga spirati sa koze svaki dan kad vec traje 7 dana,potpuna iskoristljivost :lol:
Ја сам јуче бесплатно водао/водовао/водирао/водисао (или од чега је већ превод то хидровање коже).Ухватило ме мало кише док сам возио бицикл, мало подаље од куће.

da l moze idiotskije od "olvejz luk on d brajt sajd of lajf" kao muzika za reklamu za banku?

da l moze idiotskije od "olvejz luk on d brajt sajd of lajf" kao muzika za reklamu za banku?
pa njima jeste..brajt sajd of lajf
nisam videla, ali smešno mi je. laugh.gifpevaju li nesretni klijenti u dvoglasu sve viseći s krsta?
pa njima jeste..brajt sajd of lajf
Kako se to zove u onim fensi prirucnicima o menadzmentu: interni marketing, podizanje svesti o kvalitetu firme u kojoj radis? :isuse: :isuse:
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Da malo izreklamiram mog drugara koji je uspeo u advertajzingu tamo gde je najveća konkurencija, bar u Evropi (a i šire) :D : http://www.designed.rs/intervju/lazar_dzamic

un-forestinflames.jpg
kolestonlebanonleoburnett.jpg