Jump to content

Reklame

Featured Replies

Ova što je Idioteque okačio je baš simpa :D, a Aleksijin izbor me je jako iznenadio. Sramno! :P

Ova što je Idioteque okačio je baš simpa :D, a Aleksijin izbor me je jako iznenadio. Sramno! :P
mislis da ima neke veze sa seksom? :blush:meni se ucinilo kao da slavi prijateljstvo, nesebicnost i solidarnost. i timski rad.
mislis da ima neke veze sa seksom? :blush:meni se ucinilo kao da slavi prijateljstvo, nesebicnost i solidarnost. i timski rad.
verovatno si u pravu. pojma nemam sto mi je to prvo palo na pamet. :blush: evo 1 fine, umerene :D :
:Hail: Ruku dajem da je ovo radio isti studio kao i onu za Heineken gore pomenutu.
Oduševio sam se kad sam je pre par dana video na TV-u.
:blush:
:blush:
cvrc.
:Hail: Ruku dajem da je ovo radio isti studio kao i onu za Heineken gore pomenutu.
malopre je okarakterisao kao jednu od neprijatnijih koje sam video u skorije vreme.al do mene je, sigurno.

one reklame za coca colu zero.. jel to nekome bolesno?jezic, oci i prateci culni organi na nogama?

Najbolesnija je ona sa fiksanjem kolom u venu. Užas.

Mnogo dobra reklama za nesto, verovatno za ovu avio-kompaniju... Uostalom, nije ni bitno :wub:http://www.m2film.dk/fleggaard/index.php?film=2
Ako me secanje ne vara ovo je za ves-masine, ili nesto slicno :)

mondo pasta :D1swiss.jpghorrorad.gif1dog.jpg

Aarggh!!! Ispijanje zaječarskog piva i zezanje krize :frust:

Edited by eye of the beholder

• 3 weeks later...

Ne znam da li je bilo. Diesel.