Caligula Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Mizogin je. Pa to mu je pozicioni slogan, aman. To je advertajzing, ne misle ozbiljno. Kao kada bi crni humor u reklamama shvatala ozbiljno.
ajgor Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 (edited) Jeste bilo poodavno, ali možda se neko seća: ko je režirao spotove za hrvatski Erste sa Radkom Poličem, serijal "A s kime vi bankarite"? Edit: našao, nisam imao pojma da prosto guglanje smesta daje odgovor (čitaj nisam ni probao). Edited November 12, 2015 by ajgor
Frank Pembleton Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Ma to klijent prepravljao garant! poslato sa WC šolje by BVK
adam Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 ja bas metnuo da vidim ima li da se ko na to pali ovde. ne mogu da se popisam da neko ne kaze da je super i sjajno i u duhu bozicnom i sve nesto tako. samo se o tome prica vec danima.
gospa buba Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 (edited) ne znam. mislim, imam hiljadu mislenja od chega smo sve kolektivno i globalno odustali i odustacemo tek, ova reklama nece popraviti nishta, jachi su -_- s druge strane, volim mesec, na nachin kao da mi je potreban za neshto. ima odlichna pripovetka itala kalvina u kojoj je mesec nekad bio blizu zemlje i ljudi su se peli merdevinama sa kantama da donose sir i mleko. tako da, dida na mesecu, kul edip. dobra mi je u smislu da nisam imala prestavu shta moze da se desi do kraja :) Edited November 12, 2015 by gospa buba
kud u maglu Simoviću Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 ja bas metnuo da vidim ima li da se ko na to pali ovde. ne mogu da se popisam da neko ne kaze da je super i sjajno i u duhu bozicnom i sve nesto tako. samo se o tome prica vec danima. meni dobra. jedino je usrao potpis na kraju, john lewis in store/on line/mobile. pažnja se ne kupuje :(
adam Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 ovo je, cini mi se, dobra ideja jer ima pricu iza sebe. naime, reklama je pravljena u saradnji sa dobrotvornom organizacijom 'pomozimo starima' ne bi li naveli ljude na to da odu i popricaju sa starim komsijom, prijateljem, rodjakom - sad za praznike jer je, kazu, najveci problem starih ljudi samoca. i ja sam ubedjen da ce zbog ove reklame mnogi to i uciniti sto je super. i dobro je snimljeno. jes pateticno al jebiga, praznik je, valja malo. moj problem je sto se to vrti non-stop i o tome prica non-stop.
Caligula Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Meni bas zicer, + sto sam odmah znao o cemu je (starci) Nekako ovde nema iznenadjenija. Lepa produkcija btw
Caligula Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 (edited) Kad ti nije sudjeno :( Fabrice Dubois died last Friday after gunmen stormed a concert in Paris. On Tuesday, he received one of the most prestigious advertising awards in the industry. The Epica Awards on Tuesday bestowed a gold medal for animation on the Renault advertisement produced by Publicis Conseil. Dubois had been the copywriter on the advertisement. Edited November 19, 2015 by Caligula
copkillah Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 nije reklama kao takva, ali PR fejl Macole
Recommended Posts