Frank Pembleton Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ima vadjenja care :( Ja klijentu/brend menadzeru dam mramornog Davida a on mu otkine ruku, nogu, kitu, oboji ga u zeleno-braon i emituje na televiziji - pa jebote, kakve ja veze imam sa tim? Ima ali onako ortački serdarovojvodisanje... Super, ti izvajaš Davida izlože ga u muzeju sa pločicom : David Autor: Kauboj Ali malo su ga doradili otkinuli mu ruku, nije ceo beo kosa mu obojena u zeleno stavili mu brnjicu u nos. Pitaju te posetioci: Šta je bre ovo? Ti: Ma ok malo su ga preuredili ok je to...
Frank Pembleton Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 E dobar je ovaj C koka spot... Slika priča izražajno usklađene.. poslato sa WC šolje by BVK
Ariel Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Odličan C, al nije loš ni Nekst, jer veoma jasno sve proističe iz slogana. Plus je produkcija prilično dobra, slažem se da je DOP možda mogao malo bolje ali daleko je od lošeg. Jebote, jedino po TV reklamama Srbija liči na neki Zapad.
nisam ja Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 jel ima onlajn tih videjoa? kačite. a ti arijele, glumiš li u dnevnjaku?
Ariel Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Da (ako malo proširimo definiciju glume hahaha) Nekst imaš na njihovom fejzbuku. Generalno, sve reklame ćeš sada naći na fejs stranici dotične kompanije tj. brenda.
Tpojka Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Jedino sto ga kvari je sto konceptom dosta lici na 150 godina HNK
Caligula Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 (edited) Jok more, i to je Lurpak ( jedna iz 2010te, pre ove iz tvog linka ) Stavio Lurpak odavno sapu na te krupne i subjektivne kadrove sa rempinzima i dojajnom fotografijom, mada je i pre njih bilo ihahaj takvih TVCa. Lurpak je to podigao na 1 visi nivo Moja omiljena iz tog koncepta: @Ariel, meni Next zaista tezak tresh, prosto nije jasna poenta. Rezija je tek naiva, neki likovi koji bez ikakvog logicnog motiva rade to sto rade, bizarno. Na kraju skulptura cadjava od smoga pije vocni sok jbt. Ne kapiram. Edited November 9, 2015 by Caligula
Ryan Franco Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Па не знам. Мислим да је Ц изведба одлична али да је панчлајн у Швепсу далеко духовитији. Не бих могао да се сложим да је Це бољи.
Caligula Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 (edited) Па не знам. Мислим да је Ц изведба одлична али да је панчлајн у Швепсу далеко духовитији. Не бих могао да се сложим да је Це бољи. Ok, ja mozda gledam na to sa neke druge strane. C je daleko zahtevniji produkcijski i u konceptu je na mnogo nivoa blizi proizvodu nego Shveps. Ako Shveps necim pobedjuje a to je minimalizmom, fina ideja perfektno spakovana i izrezirana. + ima vise emocije od C-a, to mu priznajem. Edited November 9, 2015 by Caligula
renne Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Iz ugla posmatrača (a ne radim ni za jednu medijsku kuću, moja žena radi) meni je šveps teško sranje na više nivoa
Caligula Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Iz ugla posmatrača (a ne radim ni za jednu medijsku kuću, moja žena radi) meni je šveps teško sranje na više nivoa Meni samo i jedino iz ugla brenda: moze ovo da potpise i neki Grolch, Jeger, Konjak ili Whiskey. Komunikacija je na zrelosti i fino je legla uz Shveps ali bob mi je svedok da bi jos bolje legla uz neka zrelija pitja.
Recommended Posts