Jump to content
IGNORED

Reklame

Ulven

Recommended Posts

Posted

eh, ton u pisanoj reči, jebenti i ko za izmisli.

sve kul, bilo mi samo mnogo smešno, a nikad do sada mi nije palo na pamet da hiks liči na rokvaru joj bože opet mi je smešno sad kad pišem

elem, u mom nekom sistemu vrednosti: zaključavanje topika=nema dalje=smešno u pičku materinu, tj. bilo bi da još povrh svega kao neko nevinašce prvi put vidiš hiksa i rokvić ti bude prva asocijacija. bar bi meni bilo to još smešnije. nema negativnih konotacija, keri on.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Caligula

222

• Ryan Franco

129

• morgana

96

• Frank Pembleton

93

Posted (edited)

moja greska, izvinjavam se :)

mozda da odem malo da gledam lake tv sadrzaje, ne ide mi danas komunikacija. odoh.

Edited by morgana
Posted

... tacno u podne, kada je kaunter iskucao poslednje sekunde, usao je neki momak u agenciju i kreativnom direktoru predao Kutiju.

U kutiji je bila maska Delfinatora:)

Sada vec otprilike znamo ko je u pitanju, ali ajde neka se sam otkrije u ponedeljak kada dodje na razgovor

Posted

Ono sto se zasigurno zna je da nije u pitanju PR neke agencije, covek zaista zeli posao (i kako sam razumeo, na ovaj nacin daje otkaz na dosadasnji posao :lolol: ) vaistinu car

Posted

e pa to, baš sam ostavio negde na fejsu komentar da je u najmanju ruku neko ko poznaje branšu, a ne klinac početnik koji nema posao. super! car, javi šta se događa dalje.

Posted (edited)

:isuse: sum u komunikaciji, nije klijent, radi trenutno u jednoj digital agenciji

Edited by Caligula
Posted

aha iz egzekjutiv grupe, hahaha pa kapiram da mu je dosadilo, razumem ga. samo nešto mislim da će se grdno  razočarati ako očekuje značajnu razliku u tome šta će raditi u regularnoj advertajzing agenciji.

Posted (edited)

aha iz egzekjutiv grupe, hahaha pa kapiram da mu je dosadilo, razumem ga. samo nešto mislim da će se grdno razočarati ako očekuje značajnu razliku u tome šta će raditi u regularnoj advertajzing agenciji.

I ja sam tu iznenadjen, dovoljno je dugo u poslu da zna sta moze da ocekuje jbt. Onda ovo cimanje ima smisla vise kao dugorocni self promo Edited by Caligula
Posted

to cemo da vidimo u narednoj epizodi.

ja sam se sad uzivila i navijam kao kad gledam tv seriju.

Posted

to cemo da vidimo u narednoj epizodi.

ja sam se sad uzivila i navijam kao kad gledam tv seriju.

i ja sam se uzivila, kao da gledam turski sapun bez titla, 95% ne znam pojma, al sad me interesuje ^_^

Posted

A jel dobio posao :huh:

Aaaa pa cekaj, prvo razgovor, HR skeniranje, ne mozes bez dijagnoze da pustis nekog ludaka u ludnicu. Treba prvo da se odredi od cega boluje ^_^ da li je timski igrac ili gazi preko mrtvih, jel' stvarno lud ili samo tako kaze, ima li neki dosije iza sebe ili ne etc.