stoka Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Skrenuli bismo pažnju na slogan TOS-a "Zabava je na vrhu" koja promoviše odmor na srpskim planinama. Slogan koji sintetište osnovnu informaciju i neizbežnu erotsku konotaciju, ali koja, opet, ne prelazi tu granicu banalnosti ...
Delija67 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Mesara Matijevic nam porucuje da specijalno za svetog Nikolu obogatimo trpezu njihovim proizvodima
nisam ja Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 pobio bih sve iz i oko ove reklame a što dis nelojalno odgovara zdravkom čolićem plus tempo ništa ne valja :D
Caligula Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Sto rece neko, nije to advertajzing nego prodavci ratuju. Odavno ovoliko vasarskih spotova nije bilo, a nije da ih nismo imali
stajebrebilo Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 a što dis nelojalno odgovara zdravkom čolićem plus tempo ništa ne valja :D a i ideja nije nesto... :-)
Zico Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Dusa nam je teska al je velika :fashisto: i jos jedan smajli koji napalmom spaljuje sve ljude u spotu zajedno sa sugavim bendom aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamrsmrsmrsmrsmrsmrsmrsmrsmrs!!!
copkillah Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 niko nije umeo da objasni šta je to "teška duša".
slepa živana Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 kada razmišljam o ovoj reklami, čini mi se da će da mi eksplodira mozak http://www.youtube.com/watch?v=EsexDFv8ULg
Ryan Franco Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Reklama za Jelen će da pokida. To je neki izraz i estetika koji meni nije jasan, doživljavam ga mediokritetskim u svakom smislu ali koliko čujem, već su počeli da sviraju prokeltu pesmu po "kafanama" tako da... No dobro, svakako ne pijem Jelen pivo. Nije za mene. Ni pivo ni kampanja. Sa druge strane, ovo za DIS mi je potpuni rispekt. Nije n to za mene, a verovatno ni bilo koga sa ovog topika i slažem se da je prizemno, jeftino, prozivačko ali jebote, neko je ono sve smišljao, uključio pesmu, one tri spodobe, nadmašio konkurenciju i na kraju se bez greške obratio svojoj "patriotskoj" publici. Sve to u jebenih 60 sekundi. Mnogi se ne slažu sa mnom ali ono je advertajzing at its best. Rešava probleme i izazove. Pojma nemam ko je radio. Kapiram da je ljudima frka da se pohvale.
Recommended Posts