Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reklame

Featured Replies

a, ok.

• Replies 2.6k
  • Views 297.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Мирно само, браћо и сестре! Не наседајте на комунистичке провокације и наставите према упутствима од 21. марта.

МекКејб, ти ћеш к'о оно у Крагујевцу када су тебе и Сулака привели због црних кошуља. На руку ти иде и што је кренуо мовембер, уклопићеш се међу цивиле. Моргана, знаш шта ти је чинити, ниси случајно од Ђуришића. Калигула, стигло је оно унапређење у војводу, даћу ти на дочеку шубару са одговарајућим ознакама. Ренне, умножи напоре на развоју рецепта са још више масноће у гибаници.

За Краља и отаџбину!

mogu i ja da se uklopim u movembar, nisam slucajno od djurisica!

Браво, сестро. Не желимо да опет за длаку изгубимо!

Мирно само, браћо и сестре! Не наседајте на комунистичке провокације и наставите према упутствима од 21. марта.

МекКејб, ти ћеш к'о оно у Крагујевцу када су тебе и Сулака привели због црних кошуља. На руку ти иде и што је кренуо мовембер, уклопићеш се међу цивиле. Моргана, знаш шта ти је чинити, ниси случајно од Ђуришића. Калигула, стигло је оно унапређење у војводу, даћу ти на дочеку шубару са одговарајућим ознакама. Ренне, умножи напоре на развоју рецепта са још више масноће у гибаници.

За Краља и отаџбину!

За Краља и отаџбину!

i ja sam mislio da ribe kenjaju u pisoar, valjda zbog Saut Parka.

reklama mi samo glupa, ceo taj yolo-fomo žanr je iritantan i kad ne pokušavaju nešto da ti prodaju. za nijansu podnošljivija reklama od one hrvatske o neradničkoj omladini.

Edited by malkin

meni ta hrvatska još gora. ide mi na onu stvar taj trend u poslednje vreme u kom se insistira na sukobu generacija i kuloći™ mladih. da ne pominjem da bih ubio (figurativno) onog dečka koji priča sa braderom, kako je sve bilo ful, jer je jebo i kako sada ide gajbi, a keva neverue dok deda spava za stolom.

ali sa kim ćeš da raščistiš, kada je ekipica™ na tom drugom forumu ? ili misliš oni čitaju ovde pa odgovre tamo, a ti čitaš tamo, pa odgovoriš ovde (kao što su raspravljali sa Praslinom kroz zhotu)

Bio si u pravu.

Poslao sam PM Turnbullu sa predlogom da se oglasi ali izgleda da nije raspoložen jer je zauzet čitanjem chit-chat topika. 

Diskusija o desničarskom forumu i meni na njemu će sačekati trenutak kad bude rešio da se "vrati" na isti.

Minimalno i ne dovoljno razumljivo kritikujete moj tekst i tumačenje reklame pa se i te kako REDOM BAVITE MOJIM SAJBER LIKOM I DELOM! 

biljana s. na nasem forumu?! NE VEROVATNO!!!

reklama mi samo glupa, ceo taj yolo-fomo žanr je iritantan i kad ne pokušavaju nešto da ti prodaju. za nijansu podnošljivija reklama od one hrvatske o neradničkoj omladini.

e, to je i meni bila prva asocijacija. 

a druga ldp siri dalje. mozda zbog ovih sto razinu svoje emancipacije demonstriraju sranjem u pisoar.      

uzasna reklama, svakako.

Edited by ToniAdams

Калигула, стигло је оно унапређење у војводу, даћу ти на дочеку шубару са одговарајућим ознакама

Mashala!

За Краља и отаџбину!

+1

Naravno da ne cita.

Videla je naslov topika pa je resila da izreklamira sebe i svoj projekat.

No, tvrdnje kako se ovde okuplja desnica sam procitao na jednom jedinom mestu pa bih pozvao Turnbulla, Gresnog Vasilija i Kimovu suprugu da se oglase ovde po tom pitanju.

a ne zoves gospodina katza? :P  nego, povodom ovoga, ranije sam vec napisao na temi o dronu™ da je sve to bio 1 jak performans™ u svrhu dokazivanja da je ppp leglo desnicara, srpskih nacionalista i ksenofoba, u koje svrhe i kome je sluzio ili ce sluziti taj performans to zaista ne znam

to što napisa da je ovde desnica je veliki bezobrazluk, reče i pobeže

i to sto je napisala ce koristiti kao 1 jak dokaz da je ovo zaista forum  desnicara i ekstremista

isuse. cime to reklama degradira zene, jel ne pisaju parfem, sta?

stvarno, cime?

edit: cek, ovde ima i diskusija posle, sad cu da procitam

eto, zahvaljujuci diskusiji sam naucila sta je fomo. yolo sam znala, yolo je super.

eto, zahvaljujuci diskusiji sam naucila sta je fomo. yolo sam znala, yolo je super.

satro nikad nisi srala u pisoar, aha :fantom: