Jump to content
IGNORED

Ragbi

No7

Recommended Posts

Posted

Francuska "oduvala" Vels u Parizu, Dupont razbija kako igra

Tesko ce Irska do trece titule u nizu ali videce se danas u derbiju sa Englezima u Dablinu koliko mogu.

• Hvala 1
Posted

Irska gubila na poluvremenu pa preokrenula i pobedila na kraju

Francuska gostuje u Dablinu, to je olaksavajuce za Irsku. Ali moze biti problema u Edinburgu.

Posted

Za 10ak minuta pocinje Engleska-Francuska na Tvikenhemu.

Posted

Pre 5 godina sam živeo pored Tvikenhama, za vreme kovida. Kako mi je krivo što sada nisam tamo. Atmosfera je uvek spektakl na dan meča.

Posted

O jebem ti!!! Francuska razbija Englesku, ali im cetvrti put kliza lopta iz ruku pre eseja :isuse:

0:0 i dalje nakon 20 minuta. Ne verujem.

Posted

Da li ej realno da francuzi nisu ovo pretvorili u esej?!

Imali su visak od 2 na 3 u kontri na 5m od esej linije i uzmu im loptu.

Posted

Kakva utakmica za srčku! Neverovatno. Englezi zasluženo. Previše grešaka, izgubljenih lopti, i bespotrebni faulovi pred kraj. 

Posted

Pobeda Engleza 1 razlike u poslednjem minutu esejom.

Mislim najbiolji rezultat za Irsku jer Francuska gostuje u Dablinu, pa mozda bude krug tako da Irska ne sme da izgubi u Dablinu vise od 7.

Ali ce biti teska utakmica sutra u Skotskoj.

Posted
2 minutes ago, dragance said:

Kakva utakmica za srčku! Neverovatno. Englezi zasluženo. Previše grešaka, izgubljenih lopti, i bespotrebni faulovi pred kraj. 

Francuska je bila bolja ali je napravila veliki broj osnovnih gresaka u dodavanju pred sam esej. Mislim da su imali 10+ gresaka u dodavanju, sto je bas mnogo. Nadam se da ce to ponoviti u Dablinu:D

• +1 1
Posted

Nadam se i ja. Probaću da izkukam kartu od nekoga, mada bi mi bilo jeftinije da gledam kod mene u pabu i platim svima turu nego da plaćam noćenje u Dablinu.

Posted

Irska pobedila u Edinburgu rezultatski prilicno ubedljivo. Za mene je visina pobeden iznenadjenje.

Irska ima gostovanja u Rimu i Kardifu.

Ali ocekujem da ce sve odluciti u Dablinu protiv Francuske. Ako to Irska pobedi pise istoriju Kupa 6 Nacija sa tri titule u nizu.