October 10, 20159 yr Dobro im pariraju, za sad; mislim da ce ovako izgledati vecina eliminacionih utakmica
October 10, 20159 yr Ako ni zbog čega drugog, Oziji treba da uzmu titulu zbog ovih 10-15 minuta odbrane. Bravo! Edit: I posle onakve odbrane, kontra i kazna za njih kojom je praktično odlučena tekma. Edited October 10, 20159 yr by vorda
October 10, 20159 yr Требали су да иду на шут када су видели да после пар минута не могу да пробију. Онај лак шут што је промашио Вилијамс на крају првог полуврмеена је доста утицао на њихову одлуку да форсирају есеј.
October 10, 20159 yr Штета, могли су ово Вешлшани да добију али то последње додвање за вишак на страни нису успевали да направе јер су били лако прочитани уз велики ризик Аустралије, а они су баш то радили. Велика грешка у одлучивања, скоро 15 минута су камповали на есеј линији Аустралије. Тешко ће победити Јужну Африку, Аустралија ће релативно лако преко Шкота у 1/2 финале.
October 10, 20159 yr Ne znam, sve i da su izjednačili šutem, ubeđen sam da bi Oziji postigli esej, toliko samouvereno deluju. Man of the match Folau, imho. A kod odbrane Ozija, i sa tekmom sa Englezima i večeras, kad lopta protivnika izađe iz raka, savršen tajming, brzina i čitanje akcije; nijednom niko od Ozija nije napravio prerano obaranje i reskirao kaznu i žuti karton, na obe tekme. Šampionski.
October 10, 20159 yr Направила је Аустралија два жута данас и играју прљаво али им свака част за тих 15 минута одрбане на есеј линији. Велс је имао огромну шансу да поведе са есејом на 10ак минута до краја али шта је ту је.
October 10, 20159 yr Australija igra maestralno i evo, po prvi put im dajem ulogu favorita. Mada, tek treba da se vidi da li su ABs krili karte ili su stvarno u kanalu, sto bi bilo zaista čudno.
October 11, 20159 yr https://www.youtube.com/watch?v=rjAn5IB5XU4 https://www.youtube.com/watch?v=JJksK4U2nLM
October 11, 20159 yr Данас је дерби дана Ирска-Француска од 17.45 на СК 5 Аргнетина-Намибија од 13.00 на СК 5 Италија-Румунија од 15.30 на СК 3