Jump to content
IGNORED

Ragbi

No7

Recommended Posts

Posted

Спустио је лопту али мислим да је већ судија свирао преглед. Сада су се Шкоти мало повратили.

Што се тиче утакмице Јапан-Самоа, онолику количину грешака једне екипе, у овом случају Самое, нисам дуго видео, скоро сваки напад, без неког притиска Јапанаца, је била грешка. Жестоко сам омануо у процени.

Posted

Nisam gledao Japance ali ako se ne varam, vec imaju 2 pobede i ako bude srece, eto njih u cetvrtfinalu; a za Skote, vec je kasno da urade bilo sta, prevelika je razlika na poluvremenu (20-3) a Juznoafrikanci ne deluju da ce da spuste rucnu, naprotiv

Posted (edited)

Прва линија ЈА је много јача, лако их гурају у молу и скупу, али не само то. Тешко Јапан може до другог места, Шкоти су их уништили и имају предност на табели чак и са поразом против ЈА. Једино да Самоа изненади Шкоте, то им је једина нада.

Edited by Korki
Posted

korki, jesi li vidio kakav sam strucnjak za ragbi. :D Dobri su i gotivni japanci. Njima bi odgovaralo da skotska dobije jar, ali to se nece desiti.

Posted

Велики мајстор Хабана био и остао.

Posted

Спори су Енглези и аустралијиски отварач добро испуцава. Аустралија направи пар брзих извлачења лопте из рака плус пар додавања и крај. Да не говорим о катастрофи Енглеза код обезбеђивања лопте у раку, 2-3 лопте су тако изгубили на 22 метра од есеј линије Аустралије.

Posted

Englezi potpuno pogubljeni, krenu dobro u napad, vezu par dobrih rakova i kad udju u 22, naprave totalnu glupost; potpuno neobjasnjivo

Posted

Drugi esej Australije je najbolja akcija na turniru za sad, po mom skromnom misljenju