ToniAdams Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 ja pomislio da kmejker uzela da trci :( elem, sejlor, sanse nema da istrcis
teacher Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 15 km za sat i po je dosta loš rezultat za tonija...
sailorman Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 elem, sejlor, sanse nema da istrcis Ponudila bih ti opkladu, ali mi nije interesantno da te gledam kako jedeš bubašvabe, tako da ništa.
ToniAdams Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 ponudi skampe umesto bubi svabi. isto su zglavkari, manjevise isti kur
Frile Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Prvi vikend koji dolazi je trka i ja ću probati da je istrčim. šta reći sem :ziga:
burekdzija Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 ja sam krenuo pa odustao. negde oko bozica sam promenio cilj za ovu sezonu, pa su mi preporucili da pre septembra ne trcim maratone. 1/2 maratoni mogu: pocetkom meseca sam trcao Palicki a u aprilu trcim BP. puno srece na beogradskom. Hvala i puno srece takodje na ironman-u.
sailorman Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 E, žao mi je što ću vas razočarati, ali imam upalu grla i evo me u BG slinava. Beogradski trčim makar imala upalu pluća.
mojo Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Godinu dana trčkaranja i kao ishod danas izgurao NS polumaraton za 2:12. Retko dobar osećaj.
Takeshi Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 E, žao mi je što ću vas razočarati, ali imam upalu grla i evo me u BG slinava. Beogradski trčim makar imala upalu pluća. cesto u pripremama popusti imunitet, ako se forsira kilometraza. ne moras da se opterecujes datumima, po poslednjem rezultatu, mozes polumaraton da istrcis bilo kada. Godinu dana trčkaranja i kao ishod danas izgurao NS polumaraton za 2:12. Retko dobar osećaj. bravo!!
mojo Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Hvala hvala :) Na 10-om kilometru koleno počelo da zeza pa je do kraja bilo ozbiljnog stiskanja zuba. Ali rekoh sebi, fuck meniskus, koje žensko će da me pogleda ako ne istričim.
Ravanelli Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 bravo moyo! istrčao danas prvi hiit posle 3 godine. umalo presisao, ali biće bolje. morao sam da jako usporavam u sporim deonicama i nisam trčao 100% na brzim, ali za početak jebeno dobro
Recommended Posts