Jump to content

Trčanje

Featured Replies

ja pomislio da kmejker uzela da trci :(

elem, sejlor, sanse nema da istrcis :fantom:

• Replies 3.3k
  • Views 309.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• burekdzija
    burekdzija

Dve nedelje kasnije cu pokusati da saberem utiske o ovoj, za mene po svemu neverovatnoj trci.   Prosle godine sam na berlinskom maratonu prvi put uspeo da spustim vreme ispod 4 sata i istrca

• ehej evo me, 4:02 za preko sat sam popravio vreme iz Atine u novembru. staza je sjajna, otprilike je 41km sve ravno postoje 2 fine nizbrdice i 1 smesno brdasce. organizacija savrsena! voda, izo, banan

• Nije loše za prvi put 😀 zadnjih sedam km lagano džogirao i polivao sa vodom, nisam hteo da forsiram 

Posted Images

:lol: i :lol:

15 km za sat i po je dosta loš rezultat za tonija... :fantom: 

elem, sejlor, sanse nema da istrcis :fantom:

Ponudila bih ti opkladu, ali mi nije interesantno da te gledam kako jedeš bubašvabe, tako da ništa.

ponudi skampe umesto bubi svabi. isto su zglavkari, manjevise isti kur :fantom:

Prvi vikend koji dolazi je trka i ja ću probati da je istrčim.

šta reći sem  :ziga:

ja sam krenuo pa odustao. negde oko bozica sam promenio cilj za ovu sezonu, pa su mi preporucili da pre septembra ne trcim maratone.

1/2 maratoni mogu: pocetkom meseca sam trcao Palicki a u aprilu trcim BP.

puno srece na beogradskom.

Hvala i puno srece takodje na ironman-u.

Ajmo Sejlorka!

E, žao mi je što ću vas razočarati, ali imam upalu grla i evo me u BG slinava.

Beogradski trčim makar imala upalu pluća.

Godinu dana trčkaranja i kao ishod danas izgurao NS polumaraton za 2:12. Retko dobar osećaj.

bravo majstore.

E, žao mi je što ću vas razočarati, ali imam upalu grla i evo me u BG slinava.

Beogradski trčim makar imala upalu pluća.

cesto u pripremama popusti imunitet, ako se forsira kilometraza.

ne moras da se opterecujes datumima, po poslednjem rezultatu, mozes polumaraton da istrcis bilo kada. 

Godinu dana trčkaranja i kao ishod danas izgurao NS polumaraton za 2:12. Retko dobar osećaj.

bravo!!

Hvala hvala :) Na 10-om kilometru koleno počelo da zeza pa je do kraja bilo ozbiljnog stiskanja zuba. Ali rekoh sebi, fuck meniskus, koje žensko će da me pogleda ako ne istričim.

... samo napred!

bravo moyo!

istrčao danas prvi hiit posle 3 godine. umalo presisao, ali biće bolje. morao sam da jako usporavam u sporim deonicama i nisam trčao 100% na brzim, ali za početak jebeno dobro