Jump to content

Trčanje

Featured Replies

Probaj da je pratiš, kad se stropoštaš na zemlju sa blagim infarktom, možda ti da veštačko disanje :naughty:

Djuro srecno sutra u Valensiji navijam za tebe :D.

ma nisam trcao. razboleo sam se prosle nedelje i do petka sam lezao u krevetu. 

ovo je prvo takmicenje koje sam propustio zbog bolesti. jebi ga, mogu sad da pizdim koliko hocu ali desava se i to.

inace, Valensija ubija, nisam video bolje organizovani maraton od ovoga. preporucujem svima: nije skupa upisnina, ima low-cost iz Budimpeste, grad je super. ujutro 10, popodne 20 stepeni. temp mora danas 20 stepeni. oblacka nismo videli za ova tri dana.

Greenwich 10k Mo Run

Zvanično vreme 47:03. Nezvanično, mislim da je staza bila možda 100 metara kraća od 10km.

Baš sam zadovoljan, nadao sam se samo tik ispod 50:00, a kad ono, bilo je samo 20 sekundi sporije nego moj PB na 10km. Uz to po ovoj Grinidž stazi su bila dva muška i dva poluuspona, sad se nešto šutiram, sve se mislim da je bila prava staza, opalio bi sigurno jedno 46:00!

Oh kako je vredelo ustati u 7 ujutru i stajati sat vremena u registraciji po ovom londonskom pičosmrzu

pJ3ynpj.jpg

O jbt, kako ste svi tako jebeno brzi i u formi :Hail:

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

danas se seto parkom gde trce jebeni dzogeri, i igro se igre, pokusavam kao da na osnovu topota kopita iza mojih ledja izvalim oce protrcat riba il baja, i bio sam tacan jedno 30 posto, ladno se likovi koji su mnogo tezi uglavnom mnogo slabije cuju. bas cudno, a i koga zabole patka.

2 hours ago, ToniAdams said:

danas se seto parkom gde trce jebeni dzogeri, i igro se igre, pokusavam kao da na osnovu topota kopita iza mojih ledja izvalim oce protrcat riba il baja, i bio sam tacan jedno 30 posto, ladno se likovi koji su mnogo tezi uglavnom mnogo slabije cuju. bas cudno, a i koga zabole patka.

ti si onda na mute :tongue:

pa da. slon I ja smo jedini kopneni sisavci koji ne mogu da trce.

osim slona.

neas pojma, ne moze da trci, samo vrlo brzo hoda. trcanje podrazumeva skok u 1 momentu, tj da se sve noge odvoje od tla. da se takmici na olinpijadi, ne bi bilo straha da ga diskvalifikuju u natecanju u brzom hodanju.

za lenjivca ne znam

4 hours ago, ToniAdams said:

pa da. slon I ja smo jedini kopneni sisavci koji ne mogu da trce.

Ti nisi kopneni sisavac, jer zivis u buretu masti, a to se ne moze okarakterisati kao kopno

2 hours ago, ToniAdams said:

neas pojma, ne moze da trci, samo vrlo brzo hoda. trcanje podrazumeva skok u 1 momentu, tj da se sve noge odvoje od tla. da se takmici na olinpijadi, ne bi bilo straha da ga diskvalifikuju u natecanju u brzom hodanju.

ok.

a da li bi dobio prosecnog slona na 100m bez prepona?

Ko bi bio bez prepona - slon, Toni ili oba takmaca?

izgleda da svejetoisto :sad:

PB na 10k :biggrin: 46:21, bolje za 25 sekundi.

ee794b4eb4f623564d8fce8eb0125afd.jpg