Jump to content

Trčanje

Featured Replies

Koliko puta staju za wc?

Ko nas ima jos bolja: trci se u paru i nosi se gajba piva. Pravila su jednostavna: stici na cilj, a gajba mora u tom trenutku biti prazna. Kako taj cilj ispuniti, ostavljeno je svakom timu. Kao i u svakoj dugoprugaskoj trci, bitna je taktika: ili popijes gajbu na startu i trcis celu trku sa 10 piva u sebi, ili teglis gajbu sa sobom i pijes u svakom krugu po flasu, time gajba vremenom postaje laksa, a ti veseliji.

Koliko puta staju za wc?

Pored tolikog znojenja? Salis se

Ko nas ima jos bolja: trci se u paru i nosi se gajba piva. Pravila su jednostavna: stici na cilj, a gajba mora u tom trenutku biti prazna. Kako taj cilj ispuniti, ostavljeno je svakom timu. Kao i u svakoj dugoprugaskoj trci, bitna je taktika: ili popijes gajbu na startu i trcis celu trku sa 10 piva u sebi, ili teglis gajbu sa sobom i pijes u svakom krugu po flasu, time gajba vremenom postaje laksa, a ti veseliji.

e jebiga sad :D

Ne znam za to, ali znam za disciplinu kafanski stipl-cez - tri piva, rakija, tri piva, rakija itd.

Ne znam za to, ali znam za disciplinu kafanski stipl-cez - tri piva, rakija, tri piva, rakija itd.

Ako promeniš sve kafane u gradu - Tour de Šank.

Zahvalno za tv rialiti show. Kao i ranije ponenuti pivski biatlon

tour de šank :lolol: dobra fora

Vratio se sa runbgd, lepo majica, torbica i ostali poklončići, ali u onom ograđenom prostoru nije bilo moguće zagrejati se pred trku niti istegnuti nakon, doduše većini u starkama i sl. obući nije ni padalo na pamet tako nešto.

Danak neiskustvu, što se nisam progurao napred pred start , jer sam se većim delom trase provlačio između šetača i ostalih sporaća.

u onom ograđenom prostoru nije bilo moguće zagrejati se pred trku.

Sto nisi pratio one 2 sa bine tokom "10ominutnog" zagrevanja :P ?

Zna li se kada i gde ce biti objavljeni rezultati? Mislim da mi je tempo bio oko 4:15 min/km,nijednog pacer-a nisam video tokom trke

Jbs 10k,samo da se ne razbolim nocas :thumbd:

Auuu, 4:15 na 10km, kapa dole  :o  :Hail:

Zavrzan svaka cast za tempo. Ja sam mnogo slabiji, oko 6, moglo je to i brze. Ali, moj uspeh je veci time sto sam uspeo da na stazu vratim burazera, prvi put posle 1991. i Beogradskog maratona.

Tada je sa nepunih 18 istrcao maraton i onda prestao da se bavi atletikom.

Moraju da povećaju ograđeni prostor, a pejsere sam video pola sata pre trke oko starta.

Edit: rezultati na na njihovom sajtu http://www.werunbgd.rs/Naslovna do 48 sati posle trke.

Edited by smorenko

Neki predlog za best buy čarape i gde ih mogu kupiti?

Trčim premoren, pazariću neku povredu :(

Pre dva dana 15km, 5'20" avg pace, juče 6km, danas 8km 4'56" pace. Sutra sam planirao speed training. Ako ne crknem na nogama danas ko juče

Ja kupujem preko run n more i djaka, rade mi posao one najkove oko 700 rsd par, ima i boja dovoljno ako bi da uklapalas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja kupujem preko run n more i djaka, rade mi posao one najkove oko 700 rsd par, ima i boja dovoljno ako bi da uklapalas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala

dc4b3977afa5479a95a0f2f9f80861cb.jpg

Pošaljite koju pozitivnu vibraciju u nedelju dok budem umirao na stazi.