El Guapo Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Tražim Neko cveće za prečišćavanje vazduha u stanu, navodno je Aloja jedna od boljih, dobio sam ovu, ali ne znam koja je Aloja u pitanju, da li prečišćava vazduh i da li je lekovita? Послато са Le X820 помоћу Тапатока
Lancia Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 (edited) 39 minutes ago, El Guapo said: Tražim Neko cveće za prečišćavanje vazduha u stanu, navodno je Aloja jedna od boljih, dobio sam ovu, ali ne znam koja je Aloja u pitanju, da li prečišćava vazduh i da li je lekovita? znam za ovu pod brojem tri, ne znam kako se zove po naski, mi smo ranije u gajbi to imali i da, aloja je super preciscivac, uopste je super za sve. Edited June 18, 2020 by Lancia
Jumanji Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Mislim da se kod nas zove svekrvin jezik Ja imam pod 1 Spatifilijum, samo sto mi trenutno ne cveta, ali ocekujem ih uskoro.
Lancia Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 59 minutes ago, Jumanji said: Mislim da se kod nas zove svekrvin jezik Ja imam pod 1 Spatifilijum, samo sto mi trenutno ne cveta, ali ocekujem ih uskoro. Jeste bre, bravo
gospa buba Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 kako bash aloja precishcava vazduh? sent from bubamoto
halloween Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 (edited) Moj najnoviji kancelarijski ljubimac, Lepuško. Ficus gingseng. Znala sam da će se razgrabiti, pa sam tog jutra poranila u Lidl. Edited August 8, 2020 by halloween 2
halloween Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Ne sme na direktno sunce, ali mora biti dobro osvetljeno.
gospa buba Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Moj najnoviji kancelarijski ljubimac, Lepuško. Ficus gingseng. Znala sam da će se razgrabiti, pa sam tog jutra poranila u Lidl.fakinshit sad sam shvatila da mi je u kancelariji ostalo cvece josh prvog marta to znachi da nije.izmedju ostalog i ovakav jedan fikusic. doboga osetljivo stvorenje sad verovatno shushti u raju.sent from bubamoto
I*m with the pilots Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 (edited) Neka preporuka za cvecaru na kojoj se online moze poruciti cvece za dostavu na beogradsku adresu? Svakako moze da bude sama radnja iz drugog grada, cvece ide dakle osobi u Beogradu. Edited December 11, 2020 by I*m with the pilots
Mindaugas Žukauskas Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Gde tražiti bonsai u Novom Sadu?
stajebrebilo Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Ima i jos jedna radnja na Telepu, Plantline, iz BPP se skrene prema skoli Jozef Atila, probaj i tamo. 1
Ras Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Da bi se ovi neveni (žuti, žuti...) u vazNi duže održali, treba li da menjam vodu redovno (i koliko često)?
Recommended Posts