Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted
41 minutes ago, banecare1 said:

da. nezevisno da li ga samo spustim ili prvo ga posaljem u sleep mode

Pazi, ne bih da baksuziram ili nešto slično, osim toga u mom slučaju je druga godina, druga arhitektura (intel). Ali meni se to isto desilo nekolicinu puta pre nego što je ploča crkavela. Tako da ono, backup  zlu ne trebalo ako ga već ne radiš. 

• Hvala 1
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Ni Vivaldi ni Chromium (a možda linux uopšte nije podržan, nemam više browsera za testiranje). Izgleda da su jeli bunike

Edited by Engineer
Posted

Radi u Braveu na Windowsu (11), ali ne u linuxu (Mint 22).

• 3 months later...
Posted

imamo li ovde nekog mahera za mac za pre svega software support

treba da rešim ove nedelje nešto, otkupio sam od prijateljice funkcionalni air koji treba da se pregazi, stavi poslednji OS koji može da tera i pride migrira nešto od fajlove koje imam na svojoj mašini. dobro ovo poslednje mogu i ja, trenutno mi je najbitnije da ne ostane ništa od prethodne vlasnici, pogotovo je aplikacije u kojima se logovala tipa fb, viber itd - čisto da joj ne napravim neko sralje ako krenem da se logujem preko toga.

znači radi li to neko ovde /bum platil/, alternativno da li imate nekog za preporuku a da nije neko od standardnih mac gradskih zločinaca, nemam zdrave organe za prodaju.

Posted
7 hours ago, Eleniko said:

imamo li ovde nekog mahera za mac za pre svega software support

treba da rešim ove nedelje nešto, otkupio sam od prijateljice funkcionalni air koji treba da se pregazi, stavi poslednji OS koji može da tera i pride migrira nešto od fajlove koje imam na svojoj mašini. dobro ovo poslednje mogu i ja, trenutno mi je najbitnije da ne ostane ništa od prethodne vlasnici, pogotovo je aplikacije u kojima se logovala tipa fb, viber itd - čisto da joj ne napravim neko sralje ako krenem da se logujem preko toga.

znači radi li to neko ovde /bum platil/, alternativno da li imate nekog za preporuku a da nije neko od standardnih mac gradskih zločinaca, nemam zdrave organe za prodaju.

Nije to toliko komplikovano. Kad startuješ, držiš Command (⌘) + R i udješ u Recovery mod. Imaš par opcija u meniju gore, izabereš Disk Utility i formatiraš disk da budeš siguran da nije ništa ostalo. Posle instaliraš OS i miran si.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

hvala svima, radiću ovo za vikend pa se javljam da li sam preteko ili nisam

Bring It Reaction GIF by reactionseditor