Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Strukovni Humor

Featured Replies

ah, so trueCapture_4.jpg

• Replies 1.4k
  • Views 232.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Blago vama, u mojoj struci su samo neduhoviti ljudi...
Al' ovo moze da prodje :)zubari1sy2.jpgzubari2au8.jpg

Edited by Redridinghood

Nije čisti UML 2.0, nadam se da nećete zameriti...

heh, danas za vecerom (black tie -_-) mi prijatelj (geek -_-) prvo spomene kako obozava xkcd, onda kaze da zna onaj i'm not walking funny sa prve strane, a onda mi isprica anegdotu vezanu za ovaj strip...dream_girl.pngdaklem ovaj strip je objavljen zapravo pre 23. septembra 2007.a onda su se geekovi skupili... u dato vreme i na datom mestu, u znak (emotivne) podrske i postovanja.nagradno pitanje - gde se to skupljaju geekovi? (ogromno iznenadjenje je u pitanju...)

Edited by kurdi

wikipedian_protester.png
nagradno pitanje - gde se to skupljaju geekovi? (ogromno iznenadjenje je u pitanju...)
sta to ima u north cambridge-u? [pa jos na decijem igralistu?] :huh:
sta to ima u north cambridge-u? [pa jos na decijem igralistu?] :huh:
:lol:, koliko ja znam nista. pitanje je bilo u kom delu sveta, gradu... ne sto bas na severu mu. (a nema zapravo ni nagrade.)
:lol:, koliko ja znam nista. pitanje je bilo u kom delu sveta, gradu... ne sto bas na severu mu. (a nema zapravo ni nagrade.)
:(:lol: boston je blizu, mozda MIT ?
:lol: boston je blizu, mozda MIT ?
i jos jedna relativno poznata skola...zapravo obe su bas u cambridgu, a ne u bostonu. (ta dva grada nisu nicim razdvojena, vise ko bgd opstine.)nerd capital of the world.
i jos jedna relativno poznata skola...zapravo obe su bas u cambridgu, a ne u bostonu. (ta dva grada nisu nicim razdvojena, vise ko bgd opstine.)nerd capital of the world.
eto odgovora :) ako se predomislis, nagrada ide tebi
  • 2 weeks later...

Evo jedan vic koji matematicari smatraju smesnim:Ide funkcija ulicom i naleti na integral. Kaze joj intagral: "Sad si gotova, ima da te integralim!".Kaze funkcija: "nemoj molim te!!!". I on je integrali.I tako se to ponavlja par puta, kad...Naleti nova funkcija i kaze joj integral - "Sad cu da te integralim!", a ona mu kaze: "Mozes da ga duvas, ja sam e^x!".

Evo jedan vic koji matematicari smatraju smesnim:Ide funkcija ulicom i naleti na integral. Kaze joj intagral: "Sad si gotova, ima da te integralim!".Kaze funkcija: "nemoj molim te!!!". I on je integrali.I tako se to ponavlja par puta, kad...Naleti nova funkcija i kaze joj integral - "Sad cu da te integralim!", a ona mu kaze: "Mozes da ga duvas, ja sam e^x!".
T to the A to the S T E YTASTEY girl you..
stari, buba ga voli:žena poslala muža-informatičara u dućan:- kupi paketić margarina, a ako budu imali jaja, kupi deset.informatičar se ubrzo vraća sa 10 pakli margarina i kaže:- imali su jaja.
if then :lol:
focusingfd5.gif
  • 4 weeks later...

Nije moja ali nečija jeste struka.-šta je perpetuum mobile?-Mobilni koji se ne puni, a cena razgovora jednaka nuli.