Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

Micke, ovo izgleda sjajno. Superoštro, koji je to objektiv?Bila sam tri nedelje bez interneta. <_<

Posted

@ Micke: nema primjedbi. DOF odlcan, kadriranje je mozda moglo bolje. Da je ono zelenilo iso beton.@maxividia: tri tjedna! Groza i jeza kombinirano, cestitke na pezivljavanju. Meni crko TV prije skoro mjesec dana i jos nismo uzeli novi, al kad je net riknuo, panika isti dan.

Posted
Micke, ovo izgleda sjajno. Superoštro, koji je to objektiv?Bila sam tri nedelje bez interneta. <_<
Nisi jedina ;) Meni su odjednom pukle sve veze pa sam bila i bez telefona jer imamo IP telefoniju.Ovo je snimljeno mobilnim telefonom pre neki dan. Obezbedjenje ubedjuje drogiranog tipa da se skloni:plrfs.jpg
Posted
Ovo je snimljeno mobilnim telefonom pre neki dan. Obezbedjenje ubedjuje drogiranog tipa da se skloni:
mislmi da je ova fotka pre za ovaj topik
Posted (edited)
@maxividia: tri tjedna! Groza i jeza kombinirano, cestitke na pezivljavanju. Meni crko TV prije skoro mjesec dana i jos nismo uzeli novi, al kad je net riknuo, panika isti dan.
Mi tri godine nismo gledali televiziju (izuzimajući filmove i serije koje smo downloadovali s neta). Sad, sticajem okolnosti, pošto imamo internet preko kabla, imamo i TV. Posle dve nedelje daytime programa osećam kako mi pada IQ. :mellow:@leptirica - da, nismo imali ni telefon. Uselili se u novogradnju. Ali to mi nije tako teško palo. Edited by maxivida
Posted
mislmi da je ova fotka pre za ovaj topik
Ako jeste neka je moderator prebaci. Ja se jos snalazim na ovim stranama pa i pogresim :)
Posted (edited)
Ako jeste neka je moderator prebaci. Ja se jos snalazim na ovim stranama pa i pogresim :)
... pa, zapravo, i jeste - meni lici na snapshot, informaciju. Ovde uglavnom kachimo fotografije koje ispunjavaju uslov da su likovno interesantne. Dokumentarnost nije dovoljna.Neka fotografija ipak ostane ovde, za primer sta je snapshot:) Edited by CowBoy
Posted
Stvarno je zeznuto dve nedelje bez neta, ebeš TV:)
@ Micke: nema primjedbi. DOF odlcan, kadriranje je mozda moglo bolje. Da je ono zelenilo iso beton.@maxividia: tri tjedna! Groza i jeza kombinirano, cestitke na pezivljavanju. Meni crko TV prije skoro mjesec dana i jos nismo uzeli novi, al kad je net riknuo, panika isti dan.
Mislio sam na vaše opšte mišljenje i utisak za ove nedigitalne fotografije (ovde ih je još)2431400335_a6b507c310.jpgart?2434121535_6b9d9cdd8a.jpgkrivo i pravo2438651249_e448688049.jpg'oće l' kiša?Čime je fotografisano može se videti ovde :)
Posted

@mickeprosto receno: sjajno! :aplauz: meni se najvise svidja ona c/b ali ustvari sve tri fotke su ti sjajne :) zaista, lepolepolepo :)

Posted

Druga je mrak. U posljednje vrijeme napravio si OGROMAN skok u kvaliteti fotki. Samo naprijed.

Posted

London bridge is falling down... Countdown has started! Month to go minus one day2447252538_8fa023d0b4_b.jpg

Posted

fotkano iz zabavepogled kroz prozor iliti kakve metamorfoze nastaju za nepunih mesec danaMart5yi0br.jpgApril34qsshu.jpg

Posted

Ona druga kuca je ofarbana u belo. I nije neka razlika.

Posted (edited)

ha !promakao ti je covek na drugoj sliciedit - mnogo si bre neozbiljan :P

Edited by Allegra
Posted (edited)
ha !promakao ti je covek na drugoj slici
promakao, tj. i dalje ne vidim. mora da je snesko belic s prve.majstorski edit: mogla bi tu drvenariju da ofarbas. Edited by Lancia