Mil@n Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Prve dve super. Lepa je i treća, ali je ovaj vidikovac izraubovan preko svake mere.Tnx.Svestan sam za treću, al reko' da ih bude više.
Caligula Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 (edited) ovaj macak je star par meseci, nasli smo ga na ulici i zelimo da ga srecno udomimo. Hiperaktivan je i izvor je endorfina.Ovu dole fotkao sam kroz trsku u kafanici "Suvobor" (50 metara od Smokvice ): Edited September 2, 2011 by CowBoy
hoffnung Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 (edited) Edited September 2, 2011 by bob mould hair style
April Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ovaj macak je star par meseci, nasli smo ga na ulici i zelimo da ga srecno udomimo. Hiperaktivan je i izvor je endorfina.Ko Zivko Zalar, jebote
kapetanm Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ovaj macak je star par meseci, nasli smo ga na ulici i zelimo da ga srecno udomimo. Hiperaktivan je i izvor je endorfina.Ovu dole fotkao sam kroz trsku u kafanici "Suvobor" (50 metara od Smokvice ):Pa gde je mačak? Jesi editovao pa obrisao?
Caligula Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 (edited) Pa gde je mačak? Jesi editovao pa obrisao?Eto ga na slici, ceka buduceg vlasnika. Jos nisam stavio oglas, zao mi da se razdvajam od njega:(@Bob: odlicna serija@FRhost: jes vala, okacicu i ostatak kad ispucam film na nj. Imam i stare leica tip aparate, kamere osmice& ostali hipster hardver:) Ovaj sah na sredini sobe + polica za CD-ove iza su moji proizvodi iz ere kada sam se bavio unikatnim namestajem Edited September 2, 2011 by CowBoy
Mil@n Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Zalazak na Dunavu Kod Belegiša. 1.2. 3.4.5. (ovu sam već kačio solo, al aj i ovde da je metnem)6.7.8.
Mostly harmless Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Dobra serija, ali se druga fotografija baš, baš izdvaja. Kojom opremom si radio ovo?
zorglub Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Puc'o malo filmom po RimuBitno je da ne ideš odma' na kvalitet... <_< Druga fenomenomenalna.
Caligula Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 (edited) Yashica MAT, dvooko cudoviste. Srednji format, film Ilford 400asa za masinsko razvijanje (meksi je i manje je zrna)Ova druga fotkana je u vatikanskom muzeju, momak u cosku se molio uz ovaj vitraz, sunce se tako namestilo (nema fotosopa maikemi) te sam dobio finu kompoziciju prozetu religioznim zanosom sa jeftinim svetlosnim efektima:)Nisam imao vremena da mnogo oshtrim, plasio sam se da me momak ne vidi te bi ja njemu pokvario molitvu a on meni fotografiju.ima jos, evo par turistickih:) Edited October 6, 2011 by CowBoy
Recommended Posts