Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

5414926439_1fcc653e22_z_d.jpg
  • Replies 5.7k
  • Views 447.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Indy, sudeci prema tvojim novim fotkama, nesto si resio da menjas. Iskreno, uzivao sam u tvojim "starim" radovima, ali postujem odluku/nameru da probas i nesto drugo. E sad, pitanjce je, zasto si uklonio stari profil i fotografije? ( :( )

Indy goes digital? :(

Pa, dosadilo mi je da radim uvek jedno te isto... Resih da probam nesto drugacije, zaista mislim da sam iscrpio stari pristup (ili se barem osecam iscrpljenim u vezi toga). Mozda ce kasnije biti nesto sto ce vam se vise svideti. BTW. kante za djubre/reciklazu su metaforicke.biggrin.gifA selekcija starijih i mladjih stariteta je ovde.

Kod mene postoji drugi problem. Hronicni nedostatak vremena da se posvetim fotografiji, pa se na kraju sve svelo na porodicne fotografije, uglavnom dece, i ponekad prijatelja. Nacin zivota u mnogome utice na to, i tu je tesko bilo sta promeniti. Zbog toga sam jako odsutan kad uzmem kameru u ruke, bezvoljan sam i polako, primecujem, da mi se gasi zedj za fotografijom. Zato, pratim redovno druge i divim im se sto uopste mogu, a ako pritom jos i umeju, moje baterije se iznova napune, bar na kratko. I tako iznova, i iznova...therefore:

:Hail:

Tijuana-Ensenada Highway MEX1 - pogled na okean iz 13 slika :)click to view large5442499589_31f2d335d9.jpg

Tijuana-Ensenada Highway MEX1 - pogled na okean iz 13 slika :)click to view large5442499589_31f2d335d9.jpg
Na trenutak sam pomislio da će da mi se izlije u krilo. Bravo Jemse
5460655455_1d0e25f535_z_d.jpg

Ко је оно написао да без доброг загађења нема ваљаног заласка?

teri pračet u dobrim predskazanjima :)

teri pračet u dobrim predskazanjima :)
Један је Праче :)
  • 3 weeks later...

Nisam dugo nista kacio ovde niti na Flickru.. U zadnja dva dana 5 komada "tamo".. Evo dve od pet.. :)5518129005_8c90b412df_b.jpgStreet Dog II by esdy, on Flickr5514011756_082ec5f1fa_b.jpgNight view from the Arc de Triomphe - III by esdy, on FlickrSvi podaci su na flickru, kao i obicno film. S'tim da sam ja skenirao.

Sad malo CB. Evo iz zapocete nove serije sa psima (razmisljam da odvojim lutalice od ovih drugih). Ove su isto iz 2009te. :D5527116128_421f889a21_b.jpgCompanion I by esdy, on Flickr5527116432_4edf0d6536_b.jpgCompanion II by esdy, on FlickrObe radjene kompaktnim filmasem Minolta AF-C. Film je Kodak Tri-X 400.

screenshot20110317at235.png